Banner 980x90

Nekustamo īpašumu nozares līderis pērn bija "Rīgas namu pārvaldnieks"

Nekustamo īpašumu nozares uzņēmumu līdera pozīcijas pēc apgrozījuma pagājušajā gadā ieņēma namu apsaimniekošanas uzņēmums "Rīgas namu pārvaldnieks", liecina SIA "Firmas.lv" un aģentūras LETA veidotais "Latvijas biznesa gada pārskats 2019".

Rīga, 12.dec., LETA. Nekustamo īpašumu nozares uzņēmumu līdera pozīcijas pēc apgrozījuma pagājušajā gadā ieņēma namu apsaimniekošanas uzņēmums "Rīgas namu pārvaldnieks", liecina SIA "Firmas.lv" un aģentūras LETA veidotais "Latvijas biznesa gada pārskats 2019". "Rīgas namu pārvaldnieka" apgrozījums pagājušā gadā bija 59,057 miljoni eiro, kas ir par 6,2% vairāk nekā gadu iepriekš. Otro vietu topā ieņem valsts nekustamo īpašumu pārvaldītājs un apsaimniekotājs "Valsts nekustamie īpašumi" ar 39,268 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 2,7% mazāk nekā gadu iepriekš, bet nekustamo īpašumu nozares līderu "Top 10" trešajā vietā ierindojas nekustamā īpašuma pārvaldīšanas uzņēmums "Plesko Real Estate", kurš pērn strādāja ar 30,001 miljona eiro apgrozījumu, kas ir par 1,9% vairāk nekā gadu iepriekš. Nozares līderu "Top 10" ceturtajā vietā ierindojas nekustamo īpašumu attīstīšanas uzņēmums "Alfa Construction" ar 24,979 miljonu eiro apgrozījumu, kas aizvadītajā gadā samazinājies par 1,2% salīdzinājumā ar gadu iepriekš. Piektajā vietā seko tirdzniecības centra "Spice" nekustamo īpašumu apsaimniekošanas uzņēmums "Tirdzniecības centrs Pleskodāle" ar 14,296 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,6% vairāk nekā gadu iepriekš. Nekustamo īpašumu uzņēmums "TAV Latvia" ar 13,816 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 7,8% vairāk nekā gadu iepriekš, ierindojas nozares līderu "Top 10" sestajā vietā. Tikmēr septīto vietu šajā topā ieņem nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums "Zemkopības ministrijas nekustamie īpašumi", kura apgrozījums pagājušajā gadā bija 12,854 miljons eiro, kas ir 2,1 reizi vairāk nekā gadu iepriekš. Astotajā vietā nekustamo īpašumu nozares "Top 10" ierindojas tirdzniecības centra "Alfa" apsaimniekošanas uzņēmums "Delta Property" ar 12,089 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 0,7% mazāk nekā gadu iepriekš. Tam seko tirdzniecības centra "Domina" pārvaldnieks "EfTEN Domina" ar 11,575 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 9,8% vairāk nekā gadu iepriekš. Savukārt nozares "Top 10" noslēdz nekustamo īpašumu pārvaldīšanas uzņēmums "Jaunā Teika", kura apgrozījums pagājušajā gadā bija 9,844 miljoni eiro, kas ir 40 reizes vairāk nekā gadu iepriekš. "Latvijas biznesa gada pārskata" kārtējā izlaidumā iekļautas veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas un prognozes, kā arī padziļināts biznesa vides apskats un detalizēti nozaru uzņēmumu saraksti. https://infogram.com/lielakie-nekustama-ipasuma-uznemumi-2018-1h7g6kg0zw504oy?live

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)