Banner 980x90

No 1.jūnija rīdziniekiem tiek piedāvātas bezmaksas vingrošanas nodarbības

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar biedrību "Veselībai un attīstībai" šogad pirmo reizi Rīgas pašvaldības iedzīvotājiem piedāvā iespēju piedalīties bezmaksas vingrošanas nodarbībās fitnesa trenera vadībā, kas norisināsies no 1.jūnija līdz 23.augustam trīs dažādās Rīgas brīvdabas atpūtas vietās. Nodarbības ir paredzētas dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības cilvēkiem.

Kā pilsētas informācijas portālam Riga24.lv pastāstīja Rīgas domes Labklājības departamenta Iedzīvotāju informēšanas nodaļas vadītāja Lita Brice, ir pienācis brīdis, kad ar visām maņām jūtams vasaras pilnbrieds un ir īstais laiks pamest iekštelpas, lai izkustētos svaigā gaisā! Ņemot vērā iedzīvotāju lielo interesi un atsaucību par sportiskajām aktivitātēm brīvā dabā, visas vasaras garumā rīdzinieki tiek aicināti apmeklēt vingrošanas nodarbības, kas norisināsies sertificēta fitnesa trenera vadībā. Nodarbību laikā tiks nodrošināti vienkārši izpildāmi vingrojumi dažāda vecuma un fiziskās sagatavotības cilvēkiem, kā arī notiks dažādas stafetes, komandu spēles un individuāls darbs veicot dažādus spēka vingrinājumus, vingrinājumus izturībai, līdzsvaram, muskuļu koordinācijai, ātrumam, ar mērķi nodarbināt visas muskuļu grupas, kā arī tiks skaidrota vingrinājumu nozīme.

Nodarbības notiks no plkst.19.00 līdz plkst.20.00 trīs Rīgas brīvdabas atpūtas vietās: katru otrdienu Māras dīķa parka teritorijā (Āgenskalns), katru trešdienu Velnezera atpūtas teritorijā (Jugla), un katru ceturtdienu Ziedoņdārza parka teritorijā (Centrs).

Nepieciešams tikai gribasspēks un ērts apģērbs, lai savam ķermenim ļautu sportisku brīvību un sekmētu savu fizisko izturību un uzlabotu veselību. Par aprīkojumu, kas nepieciešams vingrošanai, arī esam parūpējušies! Visiem būs iespēja nodarbību laikā izmantot vingrošanai nepieciešamo aprīkojumu bez maksas.

Vairāk informācijas par Rīgas pašvaldības aktivitātēm iedzīvotāju veselības veicināšanas jomā iespējams iegūt arī Rīgas pašvaldības mājas lapā www.veseligsridzinieks.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)