Banner 980x90

No piedūmotas ēkas Rīgā izglābti četri cilvēki

Rīga, 9.nov., LETA. Vakar no piedūmotas ēkas Rīgā izglābti četri cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD).

Vakar ap plkst.21 ugunsdzēsēji steidzās uz kādu dzīvojamo māju Rīgā, kur bija jūtami dūmi. Notikuma vietā tika konstatēts, ka dzīvoklī deg mēbeles pāris kvadrātmetru platībā.

Pirms VUGD ierašanās aculiecinieki izglāba divus cilvēkus, kuri tika nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Savukārt ugunsdzēsēji, izmantojot glābšanas maskas, no piedūmotās ēkas izglāba vēl divus cilvēkus. Nepilnas stundas laikā ugunsgrēks tika likvidēts.

Aizvadītajā diennaktī VUGD saņēma 28 izsaukumus: 13 - uz ugunsgrēku dzēšanu, 11 - uz glābšanas darbiem, bet četri izsaukumi bija maldinājumi.

Vakar ugunsdzēsēji devās uz izsaukumiem, kuros dega atkritumi, sadzīves mantas un loga rāmji, vieglā automašīna, kravas automašīna, divas saimniecības ēkas, garāža, neapsaimniekota ēka un pirts.

Palīdzot nelaimē nokļuvušiem dzīvniekiem, vakar glābēji Babītes novadā atbrīvoja ūdens caurteces caurulē iestrēgušu kaķi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)