Banner 980x90

Nodibināta biedrība "Esi atbildīgs!"

Nodibināta biedrība "Esi atbildīgs!" Biedrības dibinātāji ir zvērināti advokāti Aldis Alliks un Aldis Gobzems, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informē  zvērināta advokāta Alda Gobzema birojs.

 Biedrība nodarbosies ar Zolitūdes traģēdijā cietušo aizstāvību, kā arī aktualizēs dažādus jautājumus, saistītus ar atbildības jēdzienu. Biedrības darbības mērķi ir šādi:

sekmēt Latvijas iedzīvotāju iesaistīšanos un līdzdalību sabiedrības un valsts tiesiskos un demokrātiskos procesos, aktīvi veidojot pilsonisku sabiedrību un veicinot sabiedrības locekļu individuālu un kolektīvu atbildību, kā arī lojalitāti pret Latvijas valsti un tautu, tās tiesībām un vērtībām;

radīt iespējas Latvijas iedzīvotājiem iesaistīties uz līdzdalības pamatprincipiem balstītās programmās un aktivitātēs;

sekmēt latviešu tautas identitātes un vēsturiskā mantojuma saglabāšanu, nodrošināt paaudžu pēctecību;

sekmēt visu Latvijas iedzīvotāju piederību Latvijas tautai un valstij, tās vērtībām;

īstenot sabiedriskā labuma darbības, kas vērstas uz Latvijas tautas un valsts izaugsmi un attīstību, veicināt un atbalstīt citu īstenotas šādas darbības;

koordinēt un īstenot informācijas un publicitātes pasākumus un citas sabiedriskas aktivitātes;

aktīvi paust nostāju Latvijas valsts un tautas pilsoniskai, tiesiskai un demokrātiskai attīstībai būtiskos jautājumos;

mērķu sasniegšanas ietvaros sadarboties ar Latvijas valsts un pašvaldību un citām institūcijām, kā arī starptautiskām, Eiropas Savienības un citām Latvijas nevalstiskajām organizācijām.

Biedrībā aicināts piedalīties ikviens Latvijas iedzīvotājs, kam rūp Zolitūdes traģēdijas cietušo aizstāvība un atbildības kā būtiska jēdziena nostiprināšana demokrātiskā sabiedrībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)