Banner 980x90

Nomaina "Rīgas namu pārvaldnieka" vadību

Rīga, 16.okt., LETA. SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) valdes priekšsēdētāja amatā iecelts kādreizējais SIA "Latio Namsaimnieks" vadītājs Aivars Gontarevs, bet otru vakanto valdes locekļa vietu ieņems Ardis Pāvilsons, aģentūra LETA noskaidroja pilsētas domē.

Gontarevs amatā nomainīs pašreizējo RNP vadītāju Ivo Leci.

Kā skaidroja domē, Gontarevam ir augstākā izglītība nekustamā īpašuma pārvaldē un novērtēšanā, kā arī divi maģistra grādi - tieslietās un uzņēmējdarbības vadībā. Līdz šim viņš ir strādājis kā valdes priekšsēdētājs SIA "Latio Namsaimnieks", bijis priekšsēdētāja padomnieks stratēģisko pakalpojumu attīstības jautājumos SIA "Latio" un valdes loceklis uzņēmumos "Topo7" un "Metrum", kā arī darbojies kā jurists.

Savukārt Pāvilsonam darba pieredze nekustamo īpašumu pārvaldīšanā ir kopš 2007.gada. Viņš bijis valdes loceklis SIA "CS Komercserviss" un SIA "Labo namu aģentūra", dzīvojamo namu pārvaldīšanas nodaļas vadītājs uzņēmuma "Civinity" Latvijas grupas uzņēmumos, kā arī dzīvojamo ēku pārvaldīšanas nodaļas vadītājs AS "Hausmaster".

Abi jaunievēlētie RNP valdes locekļi apliecināja, ka amatus citos uzņēmumos atstās.

Kā ziņots, kopumā uz šīm vakancēm tika saņemti 28 pieteikumi, no kuriem 20 atbilda amata pretendentiem izvirzītajām prasībām.

Kopš 2015.gada RNP valde sastāvēja no trīs pārstāvjiem - Ivo Leča, Ivetas Zalānes un Ingas Bulgarinas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)