Banner 980x90

Noslēdzies "Rīgas pilsētbūvnieks" izsludinātais nekustamā īpašuma atlases konkurss

Noslēdzies augusta sākumā RP SIA Rīgas pilsētbūvnieks izsludinātais konkurss par būvniecības stadijā esošu vai pabeigtu nekustamo īpašumu atlasi Rīgas pilsētas dzīvojamā fonda attīstībai. Kopumā saņemti divu interesentu piedāvājumi, no kuriem tikai vienas kompānijas - SIA Arčers - iesniegums atbilda nolikuma prasībām. Otrs pretendents piedāvāja nekustamo īpašumu, kas atrodas ārpus Rīgas. 
RP SIA Rīgas pilsētbūvnieks valdes priekšsēdētājs Ivars Gaters: "SIA Arčers piedāvājumā ietilpst divas desmitstāvu mājas ar 220 dzīvokļiem Ziepniekkalnā, Valdeķu ielā 58b. Tajā skaitā 110 vienistabas dzīvokļi, 70 - divistabu dzīvokļi un 40 - trīsistabu dzīvokļi. Kopējā piedāvājuma cena ir 7,8 miljoni latu. Šobrīd izskatīšanai atbildīgajās Rīgas domes komitejās tiek gatavots atbilstošs lēmumprojekts un galavārdu par SIA Arčers piedāvājumu izteiks Rīgas domes deputāti."

Konkursa mērķis bija noskaidrot, vai Rīgā šobrīd ir pieejami kvalitatīvi ekonomiskās klases dzīvokļi, kas atbilstu reālajai tirgus cenai un kurus pašvaldība varētu izmantot dzīvokļu rindas mazināšanai. Mazais piedāvājumu skaits apliecināja, ka iedzīvotāju vidū ļoti pieprasītajā ekonomiskās klases dzīvokļu segmentā joprojām ir novērojams izteikts dzīvokļu deficīts.

Konkurss par Būvniecības stadijā esošu vai pabeigtu nekustamo īpašumu - daudzdzīvokļu dzīvojamo māju ekonomiski izdevīgākā piedāvājuma atlasi Rīgas pilsētas pašvaldības dzīvojamā fonda attīstībai tika izsludināts 2. augustā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)