Banner 980x90

Notiks starptautiskais bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Šonedēļ Rīgā notiks ikgadējais, starptautiskais bārmeņu konkurss "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016", kurā 19 pasaules valstu bārmeņi gatavos kokteiļus pēc savas unikālās receptes, izmantojot "Rīgas Melnā balzama" līnijas dzērienus, aģentūru LETA informēja pasākuma organizatori.

Pasākums sāksies ceturtdien, 24.novembrī plkst.19.00 Rīgā, "Crystal Club", Lāčplēša ielā 52.

Konkurss pulcēs gandrīz 50 bārmeņus no 19 pasaules valstīm, kuri sacentīsies par konkursa balvu fondu 4800 eiro apmērā. Tostarp uz konkursu Rīgā šogad ieradīsies seši IBA Pasaules bārmeņu čempionāta laureāti, tostarp Igauniju pārstāvēs trīskārtējā pasaules čempione, pagājušā gada konkursa laureāte Krista Meri. Konkursā piedalīsies arī serbs Milošs Janoševičs, kurš šā gada pasaules bārmeņu čempionātā "IBA World Cocktail Championship 2016" ieguva pirmo vietu kategorijā "Bartenders Choice" ar "Rīgas Melnā balzama" kokteili. Latviju "Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge 2016" konkursā šogad pārstāvēs trīs bārmeņi, kas kvalificējās kā labākie 9.septembrī notikušajā Latvijas atlasē, - IBA Pasaules bārmeņu čempionāta laureāts Andris Reizenbergs ("Balzambārs"), kā arī Marina Vinogradova ("Olympic Casino") un Ilmārs Munkevics ("Mākonis/Cocktails&Design").

Konkursantu sniegumu vērtēs starptautiska profesionāļu žūrija, pievēršot uzmanību gan kokteiļu pagatavošanas izcilībai un ātrumam, gan noformējumam un garšas oriģinalitātei.

"Riga Black Balsam Global Cocktail Challenge" organizē lielākais alkoholisko dzērienu nozares uzņēmums Baltijā - "Amber Beverage Group", kurā ietilpst arī AS "Latvijas balzams", - sadarbībā ar Latvijas Bārmeņu Federāciju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)