Banner 980x90

Notiks zemesgabala Rīgā, Buļļu ielā 9, lokālplānojuma sabiedriskā apspriešana

Riga24.lv
Riga24.lv
Pirmdien, 26.septembrī, plkst.17.00 notiks zemesgabala Rīgā, Buļļu ielā 9, lokālplānojuma sabiedriskā apspriešana, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta pārstāve Inese Pabērza.

Lokālplānojums tiek izstrādāts, lai piedāvātu risinājumus turpmākai teritorijas attīstībai, mainot tās atļauto izmantošanu no tehniskās apbūves teritorijas uz publiskās apbūves teritoriju. Tas tiek darīts atbilstoši Rīgas stratēģiskajām interesēm Iļģuciema apkaimē un saskaņā ar zemesgabala īpašnieku darbības virziena attīstību - ambulatora veselības aprūpe.

Lokālplānojuma sabiedriskā apspriešana norisināsies šodien plkst.17 Rīgas domes sēžu zālē, Rātslaukumā 1.

Lokālplānojuma pasūtītājs ir SIA "Dziedniecība", un to izstrādā SIA "Metrum".

Ar lokālplānojuma redakcijas materiāliem iespējams iepazīties līdz 13.oktobrim Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā, Amatu ielā 4, Rīgā, interneta portālā "geolatvija.lv/geo/tapis3#document_2444" vai klātienē Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā, Amatu ielā 4, 5.stāvā, pirmdienās un ceturtdienās no plkst.14 līdz 18.

Rakstiski priekšlikumi iesniedzami līdz 13.oktobrim, sūtot tos pa pastu vai iesniedzot Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā, Amatu ielā 4, Rīgā, LV-1050, kā arī visos Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centros, adresējot Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētvides attīstības pārvaldei.

Viedokli un priekšlikumus publiskās apspriešanas laikā var izteikt arī elektroniski portālā "geolatvija.lv/geo/tapis3#document_2444".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)