Banner 980x90

OCTA – praktiskā nepieciešamība Tavam transportlīdzeklim

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Apdrošinot mājokli, transportlīdzekli vai ceļojumu, mēs jūtamies drošāk, jo gadījumā, ja kas notiek, var rēķināties ar zaudējumu atlīdzību. Piemēram, OCTA apdrošināšana, kas ir obligāta visiem transportlīdzekļiem, atlīdzina īpašuma zaudējuma nodarījumu un veselības kaitējumu ceļu satiksmes negadījumā cietušajiem cilvēkiem. 

Kā darbojas OCTA?
OCTA ir obligātā civiltiesiskā apdrošināšana, kas sedz zaudējumus, ko transportlīdzekļa vadītājs ir nodarījis trešās personas veselībai un/vai īpašumam ceļu satiksmes negadījumā. Apdrošināšanas atlīdzību saņem cietušais, kurš nav atzīts par vainīgu šī negadījumā izraisīšanā. 

Bez spēkā esošas OCTA polises vainīgais autovadītājs pats atlīdzina cietušajai pusei radītos zaudējumus. Vēl viens iemesls iegādāties OCTA polisi savlaicīgi – par braukšanu bez šīs polises transportlīdzekļa vadītājs var saņemt naudas sodu. 

Svarīgas nianses par obligāto transportlīdzekļu apdrošināšanu
Katru gadu palielinās autovadītāju, riteņbraucēju un arī gājēju skaits, un līdz ar to palielinās arī ceļu satiksmes negadījumu risks. Šeit arī parādās OCTA polises nepieciešamība un praktiskā pielietojamība.

Tā kā katram transportlīdzekļa vadītājam ir nepieciešama apdrošināšana, tad ir svarīgi atrast uzticamu apdrošinātāju, kas piedāvā ne tikai izdevīgu polisi, bet arī profesionālas konsultācijas, lai Tu labāk izprastu šīs polises nianses un iespējas. 
OCTA sistēmas aktuālākie jautājumi, piemēram:
- kādās valstīs darbojas šī polise;
- kā notiek polises prēmijas aprēķināšana;
- kas ir Bonus-malus sistēma;
- kādi ir polises atlīdzības limiti;
- ko atlīdzina polise;
- kādos gadījumos polise nesedz zaudējumus;
- kādi ir līgumu veidi un kas ir Zaļā karte;
- citi būtiski jautājumi saistībā ar obligāto transportlīdzekļu apdrošināšanu.

Lai rastu atbildes uz šiem un citiem jautājumiem, ir jāatrod pieredzējis apdrošinātājs, kas sniegs profesionālu padomu Tev atbilstošākā risinājuma izvēlē. Esi informēts un uzzini visu par OCTA, izvēloties atzīta un uzticama apdrošinātāja, piemēram, IIZI apdrošināšanas brokeru pakalpojumus!

Polises saņemšana internetā
Tavām ērtībām OCTA polisi var aprēķināt, izvēlēties un iegādāties internetā. Apdrošināšanas brokeru uzņēmums IIZI piedāvā tiešsaistē iegādāties obligāto transportlīdzekļu apdrošināšanu, uzreiz saņemot arī polisi. 

Polises pieteikšana un saņemšana internetā ir ērts un ātrs pakalpojuma iegādes veids. Tev vienkārši ir jāapmeklē IIZI apdrošināšanas brokeru mājaslapa iizi.lv un jāievada
- transportlīdzekļa reģistrācijas numurs;
- reģistrācijas apliecības numurs.

Tādā veidā Tu uzzināsi polises cenu un uzreiz varēsi to iegādāties IIZI mājaslapā. Vairāk informācijas par obligāto transportlīdzekļu apdrošināšanu un citiem apdrošināšanas risinājumiem meklē iizi.lv vai zvanot pa tālruni +371 6722 7739!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)