Banner 980x90

Oktobrī kino Rīga notiks grupas "Sestā jūdze" akustiskais koncerts

Kantrī grupa "Sestā jūdze" turpina savus akustiskos koncertus Latvijas novados. Gandrīz divu stundu garajā koncertā mūziķi akustiskā versijā izpildīs iemīļotus hitus no iepriekšējiem albumiem "Emigrants" un "Kalendārs", kā arī jaunas dziesmas no topošā albuma. Tautā iemīļotas Raimonda Paula dziesmas kā "Lūgums", "Vēlais pīlādzis" un citas būs dzirdamas vēl nebijušās, proti, kantrī mūzikas interpretācijās.
Visiem ir zināms un jau pierasts, ka kantrī grupa "Sestā jūdze" ir nepārspējami festivālos un zaļumballēs.Bet ne visi vēl zin, ka "Sestā jūdze" ir izcili profesionāli mūziķi un spēj sniegt neaprakstāmu baudu, atskaņojot to pašu kantrī mūziku akustiskā versijā. Tādēļ viņi ar nolūku turpina jau pavasarī aizsākto akustisko koncertu tūri pa Latviju.

"Pie repertuāra piestrādāts ir īpaši, jo akustiskais koncerts ir labākā iespēja, kā muzikantiem izteikt savas sajūtas", komentē grupas dziedātājs un dziesmu autors Agris Gedrovičs, "tā ir vienreizēja iespēja paklausīties kantrī mūziku mierīgi un bez steigas".

Grupas "Sestā jūdze" dibinātājs un līderis Agris Gedrovičs ir tādu hitu autors, kā "Rabarberu vīns" ,"Ievai", "Gan jau" ,"Klusā daba" u.c. "Sestā Jūdze" vairākkārt ir saņēmusi Bauskas kantrī mūzikas festivāla un Latvijas kantrī mūzikas asociācijas "Grand Prix". Arī šogad, 12.Starptautiskajā kantrī mūzikas festivālā Bauskā grupa "Sestā jūdze" atzīta par labāko, bet dziesma "Es esmu atvars, nebaidies" - par labāko kantrī dziesmu.

Kopā ar Agri Gedroviču grupas "Sestā Jūdze" sastāvā muzicē dziedātājs un basģitārists Modris Miķelsons, ģitārists Jānis Misiņš un steel ģitārists Vīgants Murelis , bundzinieks Aldis Strazdiņš,.

Koncerttūres vietas un laiki:

17.septembrī Lielvārdes k/n plkst.20.00.
25.septembrī Madonas k/n plkst.20.00
8.oktobrī Berģu k/n plkst.20.00
16.oktobrī Talsu t/n plkst.19.00
17.oktobrī Jēkabpils t/n plkst.16.00
23.oktobrī Iecavas k/n plkst.19.00
24.oktobrī Rēzeknes k/n plkst.16.00
30.oktobrī kino "Rīga" plkst.17.00

Biļetes uz koncertiem arī iepriekšpārdošanā var iegādāties koncertu norises vietās , www.bilesuserviss.lv un www.bilesuparadize.lv kasēs.

Informatīvi atbalsta www.platforma.lv , www.draugiem.lv un www.lr2.lv 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)