Banner 980x90

"OP Corporate Bank" Latvijas filiāle piešķīrusi "Rīgas ūdenim" kredītlīniju 15 miljonu eiro apmērā

Rīga, 14.marts, LETA. Somijas "OP Corporate Bank plc" Latvijas filiāle ir parakstījusi līgumu ar SIA "Rīgas ūdens" par kredītlīnijas piešķiršanu 15 miljonu eiro apmērā investīciju programmas projektu īstenošanai, aģentūrai LETA pavēstīja bankas pārstāvji.

"Moderni un stabili uzņēmumi ir mūsdienu ekonomikas mugurkauls. "OP Banka" ir pārliecināta, ka sāktā sadarbība stiprinās lielākā centralizētā ūdensapgādes uzņēmuma Latvijā attīstību, nodrošinot lietotājiem kvalitatīvu infrastruktūru, kas veicinās arī Rīgas un tās apkaimes konkurētspēju Baltijas reģionā," pēc līguma parakstīšanas sacīja "OP Corporate Bank plc" Latvijas filiāles vadītājs Elmārs Prikšāns.

"OP Corporate Bank plc" tiesības izsniegt kredītlīniju "Rīgas ūdenim" ieguva iepirkuma konkursā. Līgums par kredītlīnijas 15 miljonu apmērā piešķiršanu noslēgts uz 180 dienām.

"OP Corporate Bank plc" ir Somijas finanšu pakalpojumu kompānijas "OP-Financial Group" banka.

"Rīgas ūdens" uzdevums ir dzeramā ūdens piegāde Rīgas iedzīvotājiem, uzņēmumiem, iestādēm un organizācijām, kā arī to radīto notekūdeņu attīrīšana. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Rīgas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)