Banner 980x90

"Origo", Kalnciema ielas veikalā - "Saldais mākonītis"

Pie pircējiem nāk trešais Labais gardums "Saldais mākonītis" -  riekstu un ogu saldums šokolādē, pilsētas informācijas portālam Riga24.lv stāsta SIA "Skrīveru saldumi" sabiedrisko attiecību vadītāja Dace Vītoliņa.

SIA "Skrīveru Saldumi"  laiž klajā Labā garduma saldumu - trešo iepakojumu - "Saldais mākonītis".

Pērn rudenī pie saldumu baudītājiem jau nonāca šīs pašas sērijas gardumi:

Labais gardums - Kukurūzas pārslu saldums - es, Labais gardums, saturu vērtīgus produktus: kukurūzu, dzērvenes, mandeles, rozīnes un ķirbju sēkliņas.

Labais gardums - Kviešu pārslu saldums - es, Labais gardums, saturu vērtīgus produktus: kviešus, dzērvenes, saulespuķu, ķirbju un sezama sēkliņas.

Labais gardums -  "Saldais mākonītis" - riekstu un ogu saldums šokolādē.

Jaunajās konfektēs "Saldais mākonītis" ir pekanrieksti, lazdu rieksti, valrieksti, kaltētas dzērvenes, auzu pārslas ar balto šokolādi, glazētas ar piena šokolādi. Visas konfektes ir roku darbs un ražotas no augstvērtīgām izejvielām un augstākās kvalitātes šokolādes.

"Visi mūsu Labā garduma saldumi ir ar savu ideju, kas ietver riekstus, ogas un veselīgās pārslas. Manuprāt, tas labi sasaucas ar tik augstas kvalitātes saldumiem, kas sniedz patiesu garšas baudījumu. Katrs Labā Garduma saldums ir Skrīveru saldumu jaunrade ar savu unikalitāti. Mūsu mērķis ir apvienot veselīgo un saldo, tāpēc receptēs izmantojam žāvētus augļus, augstvērtīgus riekstus un augstākās kvalitātes šokolādi," stāsta uzņēmuma valdes locekle Iveta Audziša.

Katra jauna produkta izstrāde un ieviešana ir darbietilpīgs process, tāpēc 2013.gadā uz jauno recepšu izstrādi, iekārtu iegādi, telpu paplašināšanu un iepakojuma izstrādi, Skrīveru saldumos ir investēts ap 100 000 eiro.

Saldumi "Saldais mākonītis" ir jaunākie Skrīveru saldumu gardumi, kas tikko parādās Latvijas tirgū. Vēlamies ieinteresēt mūsu pircējus ar savu neparasto produktu, esam radījuši dzejolīti, kas atspoguļo šī produkta vērtīgās un labās lietas.

Esmu gardums mākonītis,
Tavs saldumu favorīts,
Labie rieksti, labās ogas
Visiem citiem izgriež pogas!

Tā būs lieliska dāvana gan svētkos, gan ikdienā, gan attiecīgi tematiskos noskaņojuma brīžos!

Par šīm konfektēm būs sajūsmā izsmalcinātu saldumu pazinēji un, protams, ka tās neatstās vienaldzīgus īstus Saldumu Mīļotājus!

"Saldo Mākonīti" jau var iegādāties Skrīveros, Daugavas ielā 82;  Rīgā, Kalnciema ielā 32 a, t/c "Origo" 1.stāvā B tunelī un Jelgavā t/c "Pilsētas Pasāža", kā arī pie mūsu tiešās tirdzniecības menedžeriem un veikalos visā Latvijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)