Banner 980x90

Otrdien Daugavgrīvā iedzīvotājiem nebūs pieejams karstais ūdens

Rīga, 30.jūl., LETA. Otrdien, 31.jūlijā, Daugavgrīvā iedzīvotāji nesaņems karsto ūdeni, bet daļai siltumenerģijas lietotāju karstā ūdens temperatūra pazemināsies jau šodien, aģentūru LETA informēja AS "Rīgas siltums".

Karsto ūdeni "Rīgas siltuma" klienti nesaņems, jo tiks veikta hidrauliskā pārbaude siltumcentrāles "Daugavgrīva" siltumtīklos.

Uzņēmums lūdz ēku īpašniekus un ēku apsaimniekotājus nodrošināt drošu siltumapgādes sistēmu atslēgumu no "Rīgas siltums" siltumtīkliem un atgādina, ka pārbaudes laikā maģistrālie siltumtīkli ir paaugstinātas bīstamības objekti.

"Rīgas siltums" arī aicina iedzīvotājus ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotajām ūdens noplūdēm pa bezmaksas diennakts Klientu palīdzības tālruni 80 0000 90.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)