Banner 980x90

Otrdien Ziepniekkalna iedzīvotājiem nebūs pieejams karstais ūdens

Rīga, 4.jūn., LETA. Rīt, 5.jūnijā, Ziepniekkalna iedzīvotāji Vienības un Ulmaņa gatves, Bauskas, Graudu, Valdeķu un Ozolciema ielas rajonā nesaņems karsto ūdeni, aģentūru LETA informēja AS "Rīgas siltums" pārstāve Zane Jēkabsone.

Ūdens piegādes pārtraukumi skaidrojami ar hidrauliskās pārbaudes veikšanu siltumcentrāles "Ziepniekkalns" siltumtīklos. Kā skaidro uzņēmums, šīs pārbaudes nepieciešamas, lai pārliecinātos par siltumtīklu drošību un savlaicīgi atklātu defektus, samazinot risku iedzīvotājiem ziemas mēnešos palikt bez karstā ūdens un apkures.

"Rīgas siltums" lūdz ēku īpašniekus un ēku apsaimniekotājus nodrošināt drošu siltumapgādes sistēmu atslēgumu no uzņēmuma siltumtīkliem un atgādina, ka pārbaudes laikā maģistrālie siltumtīkli ir paaugstinātas bīstamības objekti.

Tāpat uzņēmums lūdz iedzīvotājus nekavējoties ziņot par hidrauliskās pārbaudes laikā novērotām zaļganas krāsas ūdens noplūdēm siltumtīklos pa diennakts bezmaksas Klientu palīdzības dienesta tālruni "800 000 90".

Lai siltumtīklos radušos bojājumu gadījumā vidē neizplūstu karsts siltumnesējs, pirms hidrauliskās pārbaudes tas tiek atdzesēts zem +45 grādiem, tāpēc daļai klientu karstā ūdens temperatūra var pazemināties jau šovakar.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)