Banner 980x90

Padomi, kā vienmēr izskatīties stilīgi

Iespējams, ka liela daļa cilvēku nepievērš uzmanību modei tikai tāpēc, ka uzskata, ka ir nepieciešama liela naudas summa, lai izskatītos stilīgi un valkātu modernu apģērbu. Tomēr ģērbties stilīgi var arī nepieliekot īpaši lielas pūles. Jāzina vien pāris triki, ar kuru palīdzību lieliski var atsvaidzināt savu garderobi. Raksta turpinājumā varēsiet iepazīties ar pāris padomiem, kā vienmēr ģērbties un izskatīties stilīgi. 

Izveidojiet kapsulas garderobi
Ja jūs vēl nezināt, kas ir kapsulas garderobe, ir īstais laiks tādu sev izveidot. Garderobē noteikti vajadzētu atrasties tādiem apģērbu gabaliem kā džinsiem, vienkāršiem t-krekliem, džinsa vai ādas jakai, klasiska stila žaketei, dāmām garderobē jāatrodas arī melnai mazai kleitai. Ja spēsiet izveidot šādu garderobi un likt to lietā, jūs noteikti izskatīsieties stilīgi.  

Apģērba atbilstība figūrai
Nav nekā sliktāka, kā valkāt neatbilstoša izmēra apģērbu. Lai izskatītos stilīgi, kā arī būtu ērti, ir svarīgi, lai apģērbs būtu piemērots jūsu figūrai. Ar apģērba palīdzību lieliski var izcelt labākās ķermeņa daļas, kā arī paslēpt to, kas nešķiet pievilcīgs. Ieteicams regulāri pārskatīt savu drēbju skapi un atbrīvoties no visiem apģērba gabaliem, kas jums neder.

Atrodiet savu stilu
Nav noslēpums, ka cilvēkam nepiestāv visa veida drēbes. Vienam cilvēkam piestāvēs džinsa jaka, citam tā nepiestāvēs. Ir svarīgi ikvienam cilvēkam atrast savu stilu, tādējādi būs daudz vienkāršāk iepirkties apģērbu veikalā. Protams, jāņem vērā, ka īstā stila atrašana var prasīt arī vairākus gadus, tomēr tas noteikti būs tā vērts. Lai atrastu savu stilu, eksperimentējiet ar dažāda veida apģērbu, līdz nonākat pie tā, kas jums piestāv vislabāk un kurā jūtaties visērtāk.  

Iepērcieties pārdomāti
Jāiemācās pirkt tikai tādus apģērba gabalus, kas patiešām ir nepieciešami. Iespējams, ka arī jums skapī atrodas apģērbs, kas ne reizi nav uzvilkts. Ja jūsu garderobe sastāvēs tikai no pārdomātiem apģērbu gabaliem, tos būs ļoti vienkārši kombinēt, līdz ar to arī kopējais tēls būs ļoti pievilcīgs.

Izvēlieties jostu
Ja vēlaties, lai apģērbs iegūtu jaunu veidolu, kā arī kopējais apģērba komplekts būtu estētiskāks, izvēlieties jostu. Josta ir arī ļoti labs triks, ja sievietes vēlas izcelt savu vidukli. Tikai nekādā gadījumā nevajadzētu pārspīlēt ar jostu iegādi. Visticamāk, ka jums pietiks ar vienu vai divām universālām jostām.    

Eksperimentējiet ar krāsām
Iespējams, jums nepiestāvēs visu krāsu apģērbs, un tas ir tikai normāli. Jums jācenšas atrast tās krāsas, kas jums piestāv un saskan ar jūsu stilu. Droši eksperimentējiet un piemēriet dažādu krāsu apģērbus. Iedvesmai izlasiet rakstu – pavasara modes tendences 2021

Rakstu un faktūru kombinēšana
Agrāk modē bija saskaņot somiņu ar apaviem, tomēr šis laiks nu ir pagājis. Jūs droši varat kombinēt dažādus rakstus un faktūras. Protams, jāsāk pamazām, lai neiekļūtu otrā galējībā. Pamēģiniet sakombinēt svītrainu apģērbu kopā ar ādas apģērbu vai arī uzvelciet apģērbu ar košiem un spilgtiem uzrakstiem.
 
Ja vēlaties izskatīties stilīgi, tad centieties pamazām savā garderobē ieviest drosmīgākus apģērba gabalus.   

Darbs ar savas garderobes izveidošanu var būt visai laikietilpīgs. Esiet pacietīgs! Sāciet pamazām, lai saprastu, kuriem apģērba gabaliem obligāti jāatrodas jūsu skapī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)