Banner 980x90

Par 5000 eiro plāno iegādāties suvenīrus Rīgas Centrāltirgus vajadzībām

Riga24.lv
Riga24.lv
Izsludināts iepirkuma konkurss par suvenīru izgatavošana AS "Rīgas Centrāltirgus" vajadzībām un paredzamā līgumcena bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) ir 5000 eiro jeb 6050 eiro ar nodokli, liecina informācija Rīgas Centrāltirgus mājaslapā.

Kā liecina iepirkuma tehniskā specifikācija, paredzēts izgatavot 100 polo kreklus ar Rīgas Centrāltirgus logo, 100 cepumu formiņu komplektu, 1000 atstarotāju, 150 pildspalvas, kā arī 100 dāvanu komplektus, kuros būtu dabīgs ziedu medus un piparmētru tēja. Tehniskajā specifikācijā norādītais kopējais skaits ir plānotais pasūtījuma skaits, taču pastāv iespēja pasūtīt attiecīgos suvenīrus citā daudzumā.

Iepirkumā paredzēts izvēlēties "saimnieciski izdevīgāko" piedāvājumus.

Piedāvājumu iesniegšanas termiņš ir 25.jūlijs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)