Banner 980x90

Par Amerika kandidatūru Eiropas Parlamenta vēlēšanās "Gods kalpot Rīgai" valde lems šovakar

Rīga, 26.febr., LETA. Par bijušā Rīgas vicemēra Andra Amerika dalību Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās partijas "Gods kalpot Rīgai" (GKR) valde lems šovakar, aģentūrai LETA pastāstīja Amerika pārstāvis Mareks Gailītis.

Viņš norādīja, ka šovakar plkst.18 gaidāma partijas valdes sēde, kur tad arī tiks pieņemts lēmums par Amerika turpmāko rīcību.

Vienlaikus Gailītis norādīja, - ja gadījumā Ameriks EP vēlēšanās kandidēs un tiks ievēlēts, viņš vienalga saglabās GKR valdes priekšsēdētāja amatu un partija savu darbu turpinās.

Kā ziņots, sākotnēji "Saskaņas" valde kā EP saraksta līderi izvirzīja Dombrovski, tomēr LTV ziņo, ka Ušakovs un nesenais viņa vietnieks Andris Ameriks (GKR) abi kandidēšot EP vēlēšanās.

Ja Ušakovs tiks apstiprināts par EP saraksta līderi, tad Dombrovskis, visticamāk, nekandidēs.

Savukārt laikraksts "Neatkarīgā" vēsta, ka Rīgā valdošā partija "Saskaņa" šonedēļ valdes sēdē varētu izvērtēt iespējas partijas līderi Ušakovu Rīgas mēra krēslā nomainīt ar Rīgas domes Sociālo lietu komitejas priekšsēdētāju Baibu Rozentāli.

Arī aģentūras LETA rīcībā esošā informācija liecina, ka partijas valdes sēdē šāds jautājums varētu tikt pārrunāts.

Ameriks pēc "Rīgas satiksmes" korupcijas skandāla sākšanās Rīgas vicemēra vietu izvēlējās atstāt pats, šo krēslu atvēlot Oļegam Burovam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)