Banner 980x90

Par drosmi un pašaizliedzību pašvaldības policistam piešķirs prēmiju

Rīgas Pašvaldības policijas (RPP) darbiniekam Zigmāram Freimanim piešķirama prēmija 40% apmērā no mēnešalgas –tā ceturtdien, 3.jūlijā, nolēma Rīgas domes Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas jautājumu komiteja. Prēmija tiks izmaksāta no RPP budžeta līdzekļiem.

"Valsts policijas Rīgas Kurzemes iecirkņa un RPP Kurzemes pārvaldes apvienotajā iecirknī tika saņemts izsaukums ar informāciju par aplaupītu sievieti. Uz notikuma vietu devās divi Valsts policijas darbinieki un RPP inspektors Z.Freimanis. Cietusī paskaidroja, ka pirms brīža kāds vīrietis viņai no rokām izrāva somiņu, kurā atradās viņas un viņas vīra dokumenti, nauda, bankas kartes un mobilais tālrunis. Nozieguma izdarīšanas brīdī uzbrucējam blakus atradušies vēl divi vīrieši. Nekavējoties tika uzsākta tuvākās apkaimes apsekošana, un tieši inspektors Z.Freimanis ievēroja divus aprakstam līdzīgus vīriešus, pēc kā viņi tika aizturēti. Pārmeklēšanas laikā pie viena no viņiem tika atrasts cietušās sievietes tālrunis," notikušo apraksta Rīgas domes pārstāvis Viktors Daugmalis.

Papildus tam tika noskaidrota vieta, kur tika izmesta somiņa, kas tika atgūta, tai skaitā visi tajā esošie dokumenti. Nopratināšanas laikā viens no aizturētajiem atklāja trešā vīrieša personas datus un viņa atrašanās vietu, Z.Freimanis kopā ar Valsts policijas darbinieku apsekoja pamestu ēku Flotes ielā un aizturēja trešo noziegumā iesaistīto.

Par notikušo sākts kriminālprocess.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)