Banner 980x90

Par "Latvijas valsts meži" jauno valdes locekli iecelts Jānis Lapiņš

 Par valsts mežu apsaimniekotāja "Latvijas valsts meži" (LVM) jauno valdes locekli iecelts Jānis Lapiņš, liecina informācija "Firmas.lv".

Rīga, 5.sept., LETA. Par valsts mežu apsaimniekotāja "Latvijas valsts meži" (LVM) jauno valdes locekli iecelts Jānis Lapiņš, liecina informācija "Firmas.lv". Informācija "Firmas.lv" liecina, ka Lapiņš no 2015.gada 23.aprīlim līdz 2019.gada 13.jūnijam bijis valsts SIA "Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs" valdes loceklis, bet paralēli - no 2015.gada 9.marta līdz 2019.gada 22.maijam - Rīgas domes 2012.gadā dibinātā uzņēmuma "Aqua Riga", kas nodarbojās ar dzeramā ūdens fasēšanu, valdes loceklis. Savukārt no 2012.gada 28.decembrim līdz 2014.gada 22.novembrim Lapiņš pildījis infrastruktūras būvniecības un uzturēšanas uzņēmuma "LDZ infrastruktūra" valdes locekļa amata pienākumus. LVM valdes locekļa amatā Lapiņš iecelts šā gada 4.septembrī, liecina informācija "Firmas.lv". Vienlaikus LVM valdē turpina strādāt arī uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Roberts Strīpnieks, kā valdes locekļi Gints Bumbieris, Arnis Melnis un Edvīns Zakovics. LETA jau ziņoja, ka konkursā uz LVM valdes locekļa amatu tika saņemti deviņi pieteikumi. Tāpat vēstīts, ka šogad jūnijā tika izsludināts konkurss uz LVM valdes locekļa amatu, kuram pretendenti varēja pieteikties līdz 9.jūlijam. Zemkopības ministra biroja vadītājs Jānis Eglīts aģentūrai LETA iepriekš paskaidroja, ka saskaņā ar likumā un Ministru kabineta noteikumos noteikto LVM var būt līdz pieciem valdes locekļiem. Zemkopības ministram Kasparam Gerhardam (VL-TB/LNNK) sākot darbu, secināts, LVM ir tikai četri valdes locekļi, tāpēc nolemts izsludināt konkursu uz piektā kompānijas valdes locekļa amatu. LVM vienīgais īpašnieks ir valsts, bet akciju turētāja - Zemkopības ministrija.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)