Banner 980x90

Pārsteidz ciemiņus ar netradicionālām uzkodām – gardo suši no Sushibrothers.lv!

Daudzi no mums jau ir izmēģinājuši un iemīļojuši suši, novērtējot to daudzveidību, plašo un eksotisko garšu buķeti un pievilcīgo izskatu. Turklāt, salīdzinot ar citām uzkodām, šī ir viena no veselīgākajām un draudzīgākajām tiem, kuri seko līdzi savai figūrai. 

Sushi vēsture
Sushi izcelsme meklējama Japānā, kur sākotnēji starp rīsiem ieklāja sālītas, svaigas zivis, pārliekot tās ar akmeņiem. Šāda metode ļāva uzglabāt zivis pat gadu, un fermentācijas procesā tās ieguva īpatnēju garšu. Lai arī sākumā cilvēki ēda tikai zivi, bet rīsus izmeta ārā, pēc laika tie saprata, ka rīsi kopā ar fermentēto zivi garšo diezgan labi. Pēc tam tika atklāts, ka fermentācijas procesā radušos skābo garšu iespējams iegūt krietni ātrāk, negaidot vairākas nedēļas. Atlika tikai izmantot īpašu rīsu etiķi. 

Tradicionālas vērtības
Tiem, kuri meklē tradicionālo suši garšu baudījumus vai arī vēlas pamēģināt ko neparastu, noteikti patiks Sushibrothers.lv zinošo meistaru gatavotie suši. Ievērojot labākās tradīcijas, katram gatavošanas posmam tiek pievērsta īpaša uzmanība, lai rezultāts būtu ne tikai gards, bet arī vizuāli baudāms. 

Plašs piedāvājums
Lai iepriecinātu un patīkami pārsteigtu ikvienu klientu, Sushibrothers.lv piedāvājumā plašs suši sortiments. Šeit atradīsi: karstos suši, suši bumbiņas, suši gunkan, suši maki, suši nigiri, suši virtuļus, kā arī veģetāros suši. Ja vēlies baudīt garšu burvīgu ne tikai pats, bet uzcienāt vēl kādu, droši izvēlies kādu no daudzveidīgajiem suši komplektiem ar 32, 48, 64, 72, 80 vai pat 96 gabaliņiem, kas būs pietiekami, lai iepriecinātu vairākus cilvēkus. 

Ērta piegāde
Lai ikviens, kurš mīl šo iecienīto Āzijas reģionu ēdienu, varētu to izbaudīt, Sushibrothers.lv pakalpojumu klāstā ietilpst arī ātra un kvalitatīva sushi piegāde Rīgā un tās rajonā. Piegādes izcenojums iedalīts četrās zonās – no A līdz D, kur A apzīmē zonu līdz 3 km, B – 3 līdz 8 km, C – 8 līdz 15 km un D – 15 līdz 28. Lai noskaidrotu sīkāk, cik sushi piegāde izmaksātu uz Tavu adresi, kas ietilpst šajās zonās, ielūkojies Sushibrothers.lv! 

Garantējam, ka iegādātie sushi ne tikai radīs patīkamu pārsteigumu Tavām un Tavu viesu garšas kārpiņām, bet arī priecēs ar savu izskatu, jo meistari parūpējas par to, lai sushi tiktu skaisti iesaiņoti. 

Meklē vietu Rīgā, kur iegādāties dažādus suši veidus un komplektus uz vietas vai pasūtīt ar piegādi? Izvēlies pārbaudītas vērtības – Sushibrothers.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)