Banner 980x90

Pasaules labākie kaķi tiksies starptautiskā kaķu izstādē

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pirmo reizi Latvijā pasaules labākie kaķi tiksies starptautiskajā kaķu izstādē "Schesir Baltic Winner Show 2016". Izstāde notiks divu dienu garumā 11. un 12.jūnijā, no plkst.10.00 līdz 16.00 Elektrum Olimpiskajā Centrā, Grostonas ielā 6b, lai sacenstos par Baltijas uzvarētāja titulu.

Kā pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja "Schesir Baltic Winner Show 2016" mediju pārstāve Inga Zālīte, neierasti, ka par šo titulu sacentīsies ne tikai vairāk nekā 30 dažādu šķirņu kaķi, bet arī mājas kaķi. Izstāde tiks organizēta pēc pasaules prestižākās izstādes standartiem un pulcēs vienkopus vairāk nekā 300 kaķu no 17 Eiropas valstīm. Izstādē pulcēsies daudzkārtēji Pasaules uzvarētāji un "Best In Show" konkursu laureāti, kuri šeit Rīgā sacentīsies par pirmā Baltijas Uzvarētāja titulu. Izstādē īpaši būs padomāts par bērniem, kurus gaidīs ne tikai bērnu stūrītis ar jaukām audzinātājām, bet arī seju apgleznošana. Turklāt skatītājiem būs iespēja nobalsot par savu vismīļāko kaķi, kurš balvā saņems Schesir kaķu barību gadam.

"Priekšlikumu par pasaules līmeņa izstādes organizēšanu Baltijas valstīs akceptēja 2015.gada Starptautiskās Kaķu mīļotāju federācijas FIFe Ģenerālajā asamblejā , un Latvijai ir uzticēts īpašs gods organizēt pirmo Baltijas Uzvarētaja izstādi. Šis būs īpašs pasākums visiem kaķu mīļotājiem, jo vienkopus būs redzami skaistākie kaķi no visas Eiropas, prestižu izstāžu uzvarētāji un daudzkārtēji "Best In Show" laureāti, kurus vērtēs pasaules klases tiesneši. Izstāde noritēs atbilstoši federācijas prestižākās Pasaules izstādes standartiem reģionālā mērogā, kas katram dalībniekam paredz īpašas kavlifikācijas prasības, kā arī Baltijas uzvarētāja tituls katram uzvarētāja ciltsrakstos tiks īpaši reģistrēts un piederēs tam visa mūža garumā, nevis kļūs tikai par kādu no kārtējiem tituliem. Par šo titulu sacensties ne tikai šķirnes kaķi, bet arī mājas kaķi. Skatītāji izstādes laikā varēs balsot arī par savu simpātiju. Esam padomājuši arī par izstādes jaunākājiem apmeklētājiem, kuriem esam sarūpējuši dažādas izklaides. Vēlos pieminēt, ka bērniem līdz septiņu gadu vecumam ieeja izstādē ir bez maksas," stāsta pasākuma organizatore Linda Svikša un aicina apmeklēt izstādi, jo tik skaisti kaķi Latvijā vēl nebūs redzēti.

Biļetes pieejamas "Biļešu serviss" kasēs un izstādē uz vietas.

Izstādi rīko Kaķu mīļotāju klubu asociācija "CFCA". Kaķu mīļotāju klubu asociācija "CFCA" ir starptautiskās organizācijas FIFe (Federation International Feline) biedrs un vienīgais oficiālais pārstāvis Latvijā. Asociācijas sastāvā ietilpst divi kaķu mīļotāju klubi – "Selēna" un "Rebuss". Šajos klubos ir vairāk nekā 150 individuālo biedru un pārstāvētas vairāk nekā 20 dažādas kaķu šķirnes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)