Banner 980x90

Pašvaldību pārstāvjus aicina pieteikties starptautiskam ilgtermiņa projektam darba ar jaunatni kvalitātes celšanai

Rīga, 5.febr., LETA. Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA), turpinot pagājušajā gadā sākto stratēģiskās partnerības projektu "Europe Goes Local: Supporting Youth Work in Municipal Level", aicina Latvijas pašvaldību jaunatnes lietu speciālistus līdz 16.februārim pieteikties dalībai projektā, aģentūru LETA informēja JSPA.

Projekta aktivitātes tiks īstenotas četros moduļu ietvaros, kas paredz vairākas trīs dienu klātienes apmācības pirmajā pusgadā un dalību starptautiskā konferencē Portugālē jūnijā. Šīs aktivitātes tiks papildinātas ar individuālām konsultācijām ar projektam īpaši piesaistītu mentoru. Projekta mērķis ir uzlabot darba ar jaunatni kvalitāti vietējā līmenī, sniedzot regulāru un ilgtermiņa atbalstu pozitīvu pārmaiņu veicināšanai, skaidroja aģentūrā.

Aicināti pieteikties interesenti, kuri ir saņēmuši atbalstu no savas pašvaldības dalībai projektā un kuri vēlas uzlabot darba ar jaunatni kvalitāti savā pašvaldībā un ir gatavi aktīvi darboties projektā 12 mēnešus. No vienas pašvaldības vēlams pieteikt no divu līdz trīs cilvēku grupu, kas kopīgi darbosies projekta ietvaros. Piesakoties projektam, jāieplāno trīs dienu apmācības, kas notiks no 2018.gada 28.februāra līdz 2.martam.

JSPA norādīja, ka pagājušajā gadā konkurence dalībai projektā bijusi liela, saņemti 42 pašvaldību pieteikumi, no kuriem tikai septiņi bija iespējams apstiprināt un sniegt individuālu atbalstu darba ar jaunatni kvalitātes celšanai - Auces novada pašvaldībā, Brocēnu novada pašvaldībā, Dundagas novada pašvaldībā, Kocēnu novada pašvaldībā, Limbažu novada pašvaldībā, Saulkrastu novada pašvaldībā un Valmieras pilsētā.

JSPA darbojas kopš 1999.gada. Tā ir izglītības un zinātnes ministra pakļautībā esoša tiešās pārvaldes iestāde, kuras mērķis ir veicināt jauniešu aktivitāti un mobilitāti, līdzdalību jaunatnes brīvprātīgajā darbā, neformālās izglītības un jaunatnes informācijas programmās un projektos, kā arī veicināt jauniešu neformālo izglītību saistībā ar mūžizglītību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)