Banner 980x90

Pazīmes, kas liecina – Tev nepieciešama konsultācija par miega veselību

Vakaros grūti aizmigt un naktīs vairākkārt pamosties? No rīta celies neizgulējies un bez spēka? Miega traucējumi ir nopietna problēma un tiem var būt ļoti daudz un dažādu iemeslu. Lai palīdzētu tos noskaidrot un novērst, no 11.līdz 13.septembrim Rīgā notiekošajās JYSK Miega dienās tiks rīkotas bezmaksas ārstu konsultācijas, kurām var pieteikties ikviens interesents.

JYSK Miega dienās tirdzniecības centrā Spice Home apmeklētāji varēs saņemt trīs ārstu konsultāciju par veselīgu miegu. 11.septembrī apmeklētājus uzklausīs diētas ārste Lolita Neimane, 12.septembrī - ārste psihoterapeite Maija Šetlere un 13.septembrī fizioterapeits Artūrs Tinte. Pierakstīties bezmaksas konsultācijām var, zvanot uz telefona numuru 67798177 vai rakstot uz e-pastu info@spice.lv.

9 pazīmes, kas liecina – Tev noderētu ārsta konsultācija par miega kvalitāti:

* Tuvinieki sūdzas, ka Tu miegā krāc,

* Naktī mosties, lai dotos uz tualeti,

* Lai iemigtu, pirms gulētiešanas lieto alkoholu vai medikamentus,

* Tev ir neregulārs miega režīms,

* Bieži darbā pārstrādājies un piedzīvo stresa pilnas situācijas,

* Naktī bez iemesla pamosties un ilgi nevari aizmigt,

* Mosties ar notirpušām rokām un neērtas gulēšanas pozas dēļ,

* No rītiem jūties salauzts un neizgulējies,

* Pēc gulēšanas sāp galva, jūties noguris un miegains.

JYSK Miega dienās paredzēta arī izklaides pasākumu programma visai ģimenei. Notiks dažādi konkursi un atrakcijas, piemēram, gultas klāšanas sacensības. Pašiem mazākajiem būs pieejama zīmēšanas studija, bet pieaugušie varēs izmēģināt dažādus matračus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)