Banner 980x90

Pie RNP ēkas protestēs "pret māju sabrukšanu"

Riga24.lv
Riga24.lv

Otrdien, 2.martā, Rīgā, Aleksandra Čaka ielā 42, pie SIA "Rīgas namu pārvaldnieks" (RNP) administratīvās ēkas notiks iedzīvotāju pikets, kura mērķis ir "vērst sabiedrības un mediju uzmanību uz RNP izšķērdīgo, nolaidīgo un necaurspīdīgo darbību".

Pasākums notiks no plkst.16.00 līdz 17.00.

Pikets likumā noteiktā kārtībā pieteikts Rīgas pašvaldībā. To organizē Rīgas domes opozīcijas deputāts Valdis Gavars (V).

Gavars norāda, ka piketā piedalīsies ne vien tie rīdzinieki, kuri nav apmierināti ar RNP darbu, bet arī sešu pēdējā gada laikā iebrukušo namu - Buru ielā 9, 9a, Čiekurkalna 3.līnijā 2, Lielajā ielā 5, Dīķu ielā 23, Misas ielā 18 un Dagdas ielā 3 - iedzīvotāji.

"Neskatoties uz to, ka namu iedzīvotāji palikuši bez savas dzīvojamās platības, piemēram, Buru ielas 9 un 9a namu, kas tika nojaukti vēl pagājušā gada septembrī, bijušie īpašnieki vēl joprojām no RNP saņem rēķinus par pakalpojumiem un nekustamā īpašuma nodokli par ēkām. Pārējo iebrukušo namu iedzīvotāji turpina apmaksāt rēķinus par apsaimniekošanu, avārijas remonta darbiem, atkritumu izvešanu, ūdeni un kanalizāciju," pauž Gavars.

Gavars pieteikumā norādījis, ka pasākumā tiks izmantotas skaņu pastiprinošas ierīces. Iecerēts, ka tajā piedalīsies 30 dalībnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)