Banner 980x90

Piektdien atklās jaunās "International School Of Latvia" ēkas būvniecību

Piedaloties ASV vēstniecei Džuditai Gārberei, Ķīnas vēstniekam, medijiem, pārstāvjiem no Rīgas Internacionālā Sieviešu kluba un Babītes Domes, piektdien, 10.septembrī, svinīgā ceremonijā tiks atklāta jaunās International School Of Latvia ēkas celtniecība Pinķos.
"Jaunā ēka ievērojami izcelsies ar savu funkcionalitāti un inovācijām. Šīs būs jaunas, unikālas un īpaši modernas skolas telpas, kādas International School Of Latvia jau sen bija vajadzīgas!" piebilst skolas direktors Lerijs Molaceks. Kopš 1994.gada skolas telpas atrodas Jūrmalā, Viestura ielā 6a, Bulduru Dārzkopības vidusskolas telpās, taču, kā sola Molaceks, audzēkņi 2012.mācību gadu varēs uzsākt jaunajās skolas telpās.

Jaunā mācību ēka tiks būvēta L burta formā, tā sastāvēs no trīs daļām, tai būs divi stāvi, desmitiem mācību telpu, bibliotēka, aktu zāle, kā arī iekšējais un ārējais sporta laukums. Skolas telpas būs paredzētas 280 audzēkņiem, bet īpašos gadījumos to izkārtojums var tikt iekārtots pat 400 audzēkņiem. "Audzēkņi jaunajā skolas ēkā varēs attīstīties ne tikai akadēmiski, bet arī fiziski, sociāli un emocionāli," uzsver būvfirmas "SRV Terbelat" pārstāvis Erkki Ballbakka, kurš pārstāvēs būvfirmu jaunās ēkas celtniecībā.

International School Of Latvia ir vienīgā akreditētā šāda profila skola Latvijā un Baltijā. Tās celtniecību atbalsta Investkredit Bank from Austria, kas projektam aizdevusi 3,75 miljonus eiro. Ēkas celtniecības darbus nodrošinās SRV Terbelat.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)