Banner 980x90

Piektdien gaidāms slavenās grupas "The Real Group" koncerts

Piektdien, 11.jūlijā, plkst.20.00 Arēna Rīga notiks pasaulslavenās grupas "The Real Group" koncerts, pilsētas informācijas portālu Riga24.lv informēja Pasaules koru olimpiāde 2014 sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Salna.

"The Real Group" ir profesionāls a cappella kvintets no Zviedrijas, kas ir viena no vadošajām vokālajām džeza grupām pasaulē. "The Real Group" repertuāru veido pašu sacerētas kompozīcijas un populāru dziesmu interpretācijas.

Grupa izveidota 1984.gadā un mūzikā apvieno profesionālu perfekciju ar dzīvām, personiskām emocijām. Daudzveidīgais repertuārs ļāvis mūziķiem grupas pastāvēšanas laikā veidot kopīgas koncertprogrammas ar simfoniskajiem orķestriem, džeza un popmūzikas grupām, sadarboties ar tādiem leģendāriem māksliniekiem kā Džordžs Mārtins, Bobijs Makferins, Tūtss Tīlemans un citiem, pašiem kļūstot par īstām leģendām.

Grupas kontā līdz šim ir 17 ierakstīti albumi un vairāki tūkstoši koncertu visā pasaulē. Starp zīmīgākajiem koncertiem minami uzstāšanās Zviedrijas karalienes Silvijas 50.dzimšanas dienas svinībās Stokholmā 1993.gadā, kā arī Pasaules kausa futbolā atklāšanas ceremonijā Seulā, Dienvidkorejā, 2002.gadā.

Kopš 2008.gada grupas dalībnieki rīko īpašu a cappella mūzikas festivālu "The Real Group Festival", kurā muzicē vokālās grupas no vismaz 20 pasaules valstīm.

Grupas dalībnieki - Emma Nilsdotter (soprāns), Katarina Henryson (alts), Anders Edenroth (tenors), Morten Vinther (baritons), Anders Jalkéus (bass).

Biļetes uz koncertu nopērkamas "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās un internetā "www.bilesuparadize.lv". Biļešu cena – 10 līdz 55 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)