Banner 980x90

Piektdien Rīgas Kongresu namā uzstāsies "The Cavern Beatles"

Piektdien Rīgas Kongresu namā plkst.19.00 uzstāsies The Cavern Beatles!
Laikā, kad turpina palielināties to grupu skaits, kas savu daiļradi balsta uz agrāko laiku elku lauriem, The Cavern Beatles var lepoties ar to, ka ir viena no visstabilākajām un iecienītākajām grupām šai jomā, atdarinot Bītlu izskatu un skaņu ar degsmi un izcilu precizitāti. Visi četri grupas dalībnieki ir dzimuši un auguši Liverpūlē, kas tos padara līdzīgākus oriģinālajiem elkiem un ļauj atdarināt lieliskā četrinieka repertuāru precīzi un šķietami bez piepūles.

Smeļoties iedvesmu no plašā hītu un albumu repertuāra, The Cavern Beatles ir viena no retajām šāda veida grupām, kas muzicē dzīvajā, neizmantojot fona ierakstus, rada pilnīgi autentisku Bītlu mūzikas reprezentāciju. Ansambļa attieksme attiecībā uz niansēm ir tik virtuoza, ka dalībnieki pat spēlē uz īstiem sešdesmito gadu instrumentiem, un viss skatuves aprīkojums iespēju robežās ir tāds pats, kādu izmantoja Bītli.

Popularitātei piesaistot klausītājus dažādās vecuma grupās vairāk nekā jebkad, The Cavern Beatles šobrīd savā Bītlu slavināšanas daiļradē, visticamāk, ir sasniedzis apogeju. Koncertos vienmēr valda jauka atmosfēra, visiem skatītājiem dziedot savas iemīļotākās dziesmas līdz ar grupu.

The Cavern Beatles ir vienīgā grupa, par kuru ir apskats Beatles book.

Biļetes Biļesu servisa kasēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)