Banner 980x90

Pilnībā atjaunota Rīgas 2.slimnīcas elektroapgāde - papildināta

Šodien plkst.16.40 pilnībā tika atjaunota Rīgas otrās slimnīcas elektroapgāde, kas tehnoloģiska traucējuma dēļ pārtrūka plkst.14.09, informēja Andris Siksnis, AS "Latvenergo" Ārējās komunikācijas daļas vadītājs.
AS "Sadales tīkls" speciālisti operatīvi organizēja jauna transformatora uzstādīšanu, jo līdzšinējā transformatora iekārtas pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ bija bojātas. Jauna transformatora uzstādīšana, pieslēgšana un ieregulēšana tika īstenota divarpus stundās. Sadales tīkla speciālistiem ir izdevies ļoti ātrā laikā nomainīt sarežģītu iekārtu, kas vitāli svarīga slimnīcas elektroapgādei, norādīja Andris Siksnis.

Rīgas otrās slimnīcas elektroapgādē steidzami uzlabojumi jāveic elektroapgādes divpusējā nodrošināšanā: AS "Sadales tīkls" pirms vairākiem gadiem izbūvējis papildu - alternatīvu elektrolīniju ārstniecības iestādes apgādei, taču 2.slimnīcas tehniskais personāls nav veicis transformatora pieslēgumu, kas savienotu dziednīcas ēku ar šo elektroietaisi.

Kā jau informējām, šodien (14.jūlijā) plkst.14.09 tehnoloģiska traucējuma dēļ bez elektroapgādes palikusi Rīgas 2.slimnīca.
 {baneris}
Kā aģentūrai LETA pastāstīja slimnīcas Saimnieciskās daļas vadītājs Varis Spariņš, elektroapgāde būtiski ietekmēja slimnīcas darbu, jo līdz ar to netika pieņemti neatliekamie pacienti, nedarbojās rentgens un intensīvā terapija. Taču tai pat laikā viņš uzsvēra, ka pacientiem, kuri jau ir slimnīcā, viss nepieciešamais tika nodrošināts, izmantojot slimnīcas rezerves ģeneratoru, taču tas gan nevarot darboties bezgalīgi ilgi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)