Banner 980x90

Pilsētas dzīvnieku patversmei vajadzīga palīdzība

Rīgas dzīvnieku patversme, kas atrodas Rīgas rajona Stopiņu novada "Līčos", lūdz atsaucīgu cilvēku palīdzību, lai varētu sagādāt mantas, kas nepieciešamas patversmes dzīvniekiem. Patversmes apsaimniekotājs jau vairākus mēnešus nodrošina, ka "Līčos" var uzturēties vismaz divas reizes vairāk nelaimē nokļuvušo dzīvnieku. 
Pašlaik patversmes aprūpē atrodas 67 suņi, no kuriem 28 ir kucēni vecumā līdz trim mēnešiem un 52 kaķi - lieli un mazi. Patversmes darbinieki lūdz ziedot avīzes, kartonu, segas, palagus, lietotas jakas vai mēteļus dzīvnieku guļvietām. Kaķi guļvietām ļoti iecienījuši vilnas šalles vai beretes. Gatavojoties ziemas sezonai, ļoti nepieciešami salmi suņubūdām. Patversmei ļoti noderētu arī smiltiņas vai ēveļskaidas kaķiem, pavadas un kaklasiksnas suņiem (vēlams brezenta), metāla bļodas suņiem un kaķiem, un dzīvnieku barība - gan sausā, gan konservi. Patversmei ir savs malkas katls un, gatavojoties ziemai, tās darbinieki būs pateicīgi, ja kādam ir iespēja piegādāt malku patversmes apkurei.

Taču pats galvenais patversmes darbinieku lūgums ir nepamest savus mājdzīvniekus, un, ja ir patiesa vēlme tikt pie jauna četrkājainā drauga, tad "adoptēt" kādu no patversmes suņiem vai kaķiem. Piedāvājumu var apskatīt arī portālā riga.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)