Banner 980x90

"Pilsētvides serviss", ieguldot vairāk nekā 100 000 eiro, modernizē autoparku Gulbenē

Atkritumu apsaimniekotājs SIA "Pilsētvides serviss", ieguldot vairāk nekā 100 000 eiro, realizē autoparka modernizāciju Gulbenes novadā, aģentūru LETA informēja "Pilsētvides serviss" sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Ribkina. 

Rīga, 21.nov., LETA. Atkritumu apsaimniekotājs SIA "Pilsētvides serviss", ieguldot vairāk nekā 100 000 eiro, realizē autoparka modernizāciju Gulbenes novadā, aģentūru LETA informēja "Pilsētvides serviss" sabiedrisko attiecību speciāliste Olga Ribkina. Jau patlaban atkritumu izvešanas brigādes izbrauc maršrutā ar jauno, Eiropas standartiem atbilstošo automašīnu, kas nodrošina sadzīves atkritumu izvešanu. Jaunās atkritumu izvešanas mašīnas cena pārsniedz 100 000 eiro, un tās galvenā priekšrocība ir minimālais kaitējums apkārtējai videi. "Pilsētvides serviss" Malienas reģiona vadītāja Kristīne Andrejeva skaidro, ka vismaz vienu jauno transporta vienību uzņēmums iegādājas katru gadu, tādējādi pamazām, bet regulāri atjaunojot atkritumu izvešanas mašīnu autoparku. Jaunā mašīna, kas turpmāk strādās Gulbenē, ir "Euro 6" standartam atbilstoša un ir jaunākā savas paaudzes pārstāve. Pateicoties modernajam dzinējam, tiks būtiski samazināts piesārņojošo izmešu apjoms un degvielas patēriņš, turklāt mašīna rādīs ievērojami mazāk trokšņu. "Atkritumu biznesa ekoloģiskais aspekts mums ir ļoti svarīgs, tāpēc ikgadēji investējam līdzekļus uzņēmuma autoparka modernizācijai, kas ļauj samazināt transportlīdzekļu kaitīgu ietekmi uz vidi - mazāks degviela patēriņš, mazāk izmešu apjoms," uzsvēra Andrejeva. Pašlaik Gulbenē darbojas divas atkritumu izvešanas mašīnas, vecākā no tām nomainīta pret jaunu, jaudīgu un videi draudzīgāku mašīnu. Autoparka modernizācija uzlabos arī to Gulbenes novada iedzīvotāju ikdienu, kuriem traucēja izvešanas rādītais troksnis, jo īpaši agrās rīta stundās.  Kā ziņots "Pilsētvides serviss" apkalpo Gulbenes novada iedzīvotājus un uzņēmējus kopš 2014.gada oktobra. Šā gada maijā ir noslēdzies kārtējais Gulbenes novada pašvaldības iepirkums par atkritumu apsaimniekošanu, kurā atkārtoti uzvarēja "Pilsētvides serviss" un nākamos septiņus gadus turpinās nodrošināt atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus Gulbenes pilsētas un novada iedzīvotājiem.  Tie gulbenieši, kuri vēl nav pārslēguši līgumu par atkritumu apsaimniekošanu, var to izdarīt elektroniski, sūtot e-pastu uz "gulbene@pilsetvide.lv", vai arī klātienē klientu apkalpošanas centrā Gulbenē. Kā liecina "Firmas.lv" pieejamā informācija "Pilsētvides serviss" apgrozījums pagājušajā gadā bija 7, 07 miljoni eiro, peļņa - 616 274 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)