Banner 980x90

"Pipedrive" dalīsies pieredzē par biznesa attīstību

Šodien drukāšanas pēc pieprasījuma platforma "Printify" rīkotajā pasākumā "Tech Talks" mākoņpakalpojumu nodrošinātājs "Pipedrive" dalīsies savā pieredzē biznesa attīstībā.

Rīga, 11.dec., LETA. Šodien drukāšanas pēc pieprasījuma platforma "Printify" rīkotajā pasākumā "Tech Talks" mākoņpakalpojumu nodrošinātājs "Pipedrive" dalīsies savā pieredzē biznesa attīstībā, aģentūru LETA informēja "Printify" pārstāvji. Pasākums notiks plkst.18 informācijas tehnoloģijas uzņēmuma "Microsoft Latvia" pasākuma telpās, Zaļajā ielā 1, Rīgā. Tajā piedalīsies "Pipedrive" līdzdibinātājs Martins Henks (Martin Henk).  "Tech Talks" pasākuma laikā dalībniekiem būs iespēja uzzināt "Pipedrive" līdzdibinātāja pieredzes stāstus, uzdot interesējošus jautājumus, kā arī saņemt padomus biznesa un produktu attīstīšanai.  Dalība pasākumā ir bez maksas. "Printify Development" vienīgais īpašnieks ir ASV "Printify Inc.", kuru 2015.gadā Delaverā izveidoja Jānis Berdigans, Artis Kehris un Gatis Dukurs. "Firmas.lv" informācija, "Printify Development" pērn strādāja ar 1,069 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir 6,9 reizes vairāk nekā gadu iepriekš, kā arī kompānija guva peļņu 105 553 eiro apmērā pretstatā zaudējumiem gadu iepriekš. Kompānijas pamatkapitāls ir 2800 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)