Banner 980x90

Pirmo reizi Rīgā ar vienīgo koncertu "Cilvēka Dzīve" uzstāsies Reanāra Ahundova

29.septembrī plkst.18.30 koncertzālē Ave Sol (Citadeles 7, Rīga) notiks spilgtās franču pianistes un komponistes Renāras Ahundovas koncerts ar nosaukumu "Cilvēka dzīve". Tiek aicināti visi gribētēji un "augstās"mūzikas cienītāji un piekritēji. Ieeja par ziedojumiem.
Renāras mūzika apvieno sevī dažādus stilus un virzienus: sākot ar New Age (nju-eidž) un Pop-Classic (pop-klasika) un beidzot ar Relax un Meditative (mūzika atpūtai un meditācijai). Savu sacerējumu izpildītāja savā daiļradē īsteno labsirdības, gaismas un mīlestības filozofiju. Renāra izpilda savus skaņdarbus nevis ar pirkstiem, bet sirdi, dziļi saviļņojot klausītājus. Viņas muzikālie sacerējumi liek aizdomāties, tie iedvesmo un piepilda ar dzīvības pilnu enerģiju. Renāras mūzika- tas ir vēstījums par cilvēka likteni, kuru radīt vajag katram patstāvīgi, balstoties uz gaišiem ideāliem. Tie ir skaņdarbs par cilvēkiem un cilvēkiem. Tie ir katram tuvu un saprotamu sajūtu un emociju kvintesence.

Papildus muzikālajai daiļradei Renāra aktīvi nodarbojas ar pašattīstību, un tas palīdz viņai radīt unikālu muzikālo materiālu, kas ir harmonisks, palīdz klausītājam pārdzīvot jaunas izjūtas un iziet ārpus pierastā un ikdienišķā robežām.

Pasaulē Renāra ir pazīstama ne tikai kā pianiste, bet arī kā pieprasīta komponiste. Līdztekus koncertiem Beļģijā, Francijā, Šveicē, Itālijā un Igaunijā, viņa raksta mūziku teātra lugām un piedalās muzikālo pavadījumu radīšanā audio grāmatām.

Šī gada janvārī viņa ierakstīja kopīgu disku ar Polu de Sanvilu - slavenā pianista Ričarda Klaidermana producentu un gandrīz visu viņa izpildīto darbu autoru. Par sava pirmā diska iznākšanu, kā apgalvo pati Renāra, viņai ir jāpasakās Steliosa Damianosa( tagad viņš jau ir avangarda komponists, taču kādreiz visi Demisa Rusosa hīti piederēja tieši viņam) garīgajam atbalstam.

Renāra Ahundova ir dzimusi Baku Pirmo reizi pie klavierēm Renara apsēdās 3 gadu vecumā, tieši tad vecāki meitenītē atklāja pārsteidzošas muzikālās spējas. 1991.gadā pēc ekonomikas fakultātes beigšanas Renāra devās uz Parīzi, kur atkal atsāka spēlēt klavieres: "Mūzika pati atnāca pie manis, kā nepieciešamība dāvināt to visai pasaulei."

2006.gadā iznāca viņas albūmi "Dāvana" un "Gaisma". 2007.gadā Renāra satiek Mirzakarimu Norbekovu, un šīs tikšanās un jaunatklātā horizonta iedvesmota sacer viņa piecdesmit gadu jubilejai veltītu albūmu "Tikšanās ar Meistaru". Tagad izlaišanai tiek gatavots viņas sestais albūms.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)