Banner 980x90

Pirms izvēlies pakalpojumu "Aizdevums", mēģini ietaupīt!

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šis ir lielo iespēju laikmets – vilinoši piedāvājumi ir visapkārt, tomēr teju katrs no tiem liek atvērt naudas maku. Viens no risinājumiem visdažādākajās situācijās ir aizdevums, ko salīdzinoši ātri var noformēt internetā. Taču jāatceras, ka aizdevums ir īstermiņa risinājums, nevis ilgtermiņa stratēģija. Tieši tādēļ, lai saglabātu finansiālo stabilitāti, svarīgi izvērtēt savas finansiālās iespējas un meklēt veidus, kā ietaupīt ikdienā, lai līdzekļu pietiktu visiem būtiskākajiem izdevumiem. 

Lai efektīvi izmantotu sev pieejamos naudas resursus, jāņem vērā daži knifi un jāpārvērš tie par ikdienas ieradumu:
- uz veikalu – paēdis un ar iepirkumu sarakstu. Lai nenopirktu neko lieku, kas vēlāk tik un tā vientuļi stāvēs ledusskapja tālākajā stūrī, svarīgi iepriekš sastādīt sarakstu ar vajadzīgajām precēm un stingri pie tā pieturēties. Tāpat ieteicams uz veikalu doties paēdušam – izsalkušam cilvēkam, kurš ierauga ēdienu un sajūt tā smaržu, vienmēr būs kārdinājums paņemt kaut ko neplānotu, tātad – iztērēt papildu naudas līdzekļus;
- gatavojiet mājās. Ēšana ārpus mājas gandrīz vienmēr iznāk dārgāka nekā maltītes ieturēšana pašam savā virtuvē. Tam ir loģisks izskaidrojums – apmeklējot restorānu vai kafejnīcu, jāmaksā ne tikai par ēdienu, bet arī par citu cilvēku darbu un telpu uzturēšanu;
- pirms lielāka pirkuma veikšanas – nogaidiet. Nogaidīšana vismaz divas dienas ļaus izvairīties no impulsīvu pirkumu veikšanas – 48 stundas ir pietiekams laiks, lai apsvērtu visus plusus un mīnusus, kā arī savas finansiālās iespējas;
- pārdodiet to, kas vairs nav vajadzīgs. Šobrīd tik populārie mazlietoto drēbju un citu lietu tirdziņi, kā arī grupas sociālajos tīklos ir lieliska iespēja atbrīvoties no nevajadzīgā, turklāt iegūt papildu naudu, ko ieguldīt tajā, kas patiešām ir vajadzīgs.

Tomēr nepieciešams aizdevums?
Lai arī kā tiktu plānots budžets un cik pārdomāti lēmumi tiktu pieņemti ikdienā, reizēm ar to vien nepietiek. Piemēram, kad rodas neparedzētas situācijas, bet brīvu līdzekļu nav, tad aizdevums var kļūt par piemērotu risinājumu.
 
Viens no nebanku kredītdevējiem, kura piedāvājumā ir draudzīgs aizdevums, ir Ondo.lv. Pie šī kredītdevēja aizdevums pieejams līdz 425 eiro apmērā uz 30 dienām. Jāņem vērā, ka, aizņemoties pirmo reizi, maksimālā kredīta summa ir 300 eiro, taču jaunajiem klientiem aizdevums pieejams ar 100 % atlaidi kredīta komisijas maksai. 

Pirms kredīta noformēšanas iepazīsties ar tā nosacījumiem un aizņemies atbildīgi, rūpīgi izvērtējot savas iespējas kredītu atmaksāt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)