Banner 980x90

Portatīvais dators – prece, kam līdzekļus nevajag žēlot

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Divdesmit pirmajā gadsimtā portatīvais dators ir lielisks katra mūsdienīga cilvēka sabiedrotais gan darbā, gan atpūtā un izklaidē. Ja meklē sev jaunu "biedru", tad pirms tā iegādes Tev ir jāapdomā vairāki faktori – cik bieži to lietosi, kāda baterija Tev nepieciešama, kāda izmēra ekrānu vēlies, cik liela atmiņa Tev nepieciešama utml. Ja zini, ka daudzas ekstras neplāno izmantot, tad Tev nevajadzētu par tām maksāt. Tomēr, ja vēlies iegādāties kvalitatīvu ierīci, zini, ka ir vairāki iemesli, kāpēc plānotajai pirkuma summai pielikt papildus eiro.

Pieci iemesli, kāpēc, iegādājoties portatīvo datoru, iztērēt vairāk, nekā sākumā paredzēts:
- portatīvais dators ir ilglietojuma prece – iztērējot nedaudz vairāk, tas Tev atmaksāsies ilgtermiņā. Lai arī nemaksāt daudz šķiet vilinoši, tomēr par mazāku summu Tu neiegūsi tik labu datoru, cik vēlies. Tāpēc apdomā, cik bieži un kādiem nolūkiem vēlies datoru lietot;
- tam ir izklaides vērtība – mūsdienās mēs uz datora spēlējam spēles, skatāmies filmas un citādi izklaidējamies. Tāpēc, izvēloties nākamo datoru, pievērs uzmanību tā ekrāna izšķirtspējai;
- ilgāka baterijas izturība – portatīvajam datoram jābūt portatīvam. Turklāt Tev nav jāpieliek daudz papildu līdzekļu, lai savā īpašumā iegūtu ierīci ar ievērojami ilgāku baterijas izturību;
- atmiņa, cietais disks un daudzas citas funkcijas strādās tik ātri, cik paredzēts, un Tu sev aiztaupīsi liekas raizes. Ja šajā mirklī tam nevari atļauties ieguldīt papildu finanses, portatīvais dators, kura funkcijas iespējams atjaunināt, ir pareizā izvēle;
- labs procesors ļaus Tavam jaunajam portatīvajam datoram strādāt ievērojami labākā ātrumā nekā tā līdziniekam, kas maksāja lētāk. 

Savu portatīvo datoru Tu atradīsi labāko pirkumu interneta veikalā Hansapost.lv!
Hansapost.lv ir patīkami mājīgs interneta veikals visai ģimenei un visiem dzīves apstākļiem. Tajā ir plašs preču sortiments, ātra un kvalitatīva apkalpošana, kā arī vienmēr draudzīgas cenas! 

Hansapost.lv Tu vari atrast portatīvos datorus no labākajiem nozares ražotājiem:
- Acer;
- Apple;
- Asus;
- Dell;
- Lenovo, u.c.

Tu vari izvēlēties no vairāk nekā 300 dažādiem portatīvajiem datoriem, kuri variē gan cenās, gan programmās, gan to īpašībās. Savu izvēli varēsi precizēt, izvēloties no vairākām kategorijām:
- ekrāna izmērs;
- cietā diska ietilpība un tips;
- procesors;
- operētājsistēma;
- ekrāna izšķirtspēja.

Ienāc www.hansapost.lv un sameklē savu jauno portatīvo datoru  no kvalitatīviem ražotājiem par īpaši izdevīgām cenām jau tagad! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)