Banner 980x90

precizēta, papildināta - Daudzi gājēji un velosipēdisti izmanto iespēju pārvietoties pa Deglava tiltu

(Precizēta un papildināta visa ziņa par policijas atļauju pārvietoties gājējiem un velosipēdistiem.)

Rīga, 25.apr., LETA. Šorīt daudzi velosipēdisti un gājēji izmanto iespēju pārvietoties pa autotransportam slēgto Augusta Deglava ielas pārvadu, novēroja aģentūra LETA.

Atsevišķi gājēji iet arī ceļa braucamo daļu.

Kā ziņots, ceturtdienas rītā plkst.5 satiksmei tika slēgts Deglava ielas tilts, kā rezultātā būtiski mainīti sabiedriskā transporta maršruti.

Slēgtajam tiltam tuvākos alternatīvos pārvadus un ceļus ceturtdienas rītā ieskauj sastrēgumi, liecina informācija mājaslapā "Balticmaps.eu".

Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis ceturtdien žurnālistus informēja, ka tilts tiks slēgts līdz galējā atzinuma saņemšanai no Būvniecības valsts kontroles biroja (BVKB) par to, vai Augusta Deglava ielas pārvads ir drošs ceļa satiksmes dalībniekiem. Patlaban pār tiltu varēs pārvietoties gājēji un velobraucēji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)