Banner 980x90

Projekti iegūst finansējumu vairāk nekā EUR 11 000 apmērā savu ideju realizācijai

 /></a><br />
Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv jūnija projektu konkursa ietvaros finansējumu savu mērķu realizācijai vairāk nekā EUR 11 000 apmērā ar SMScredit.lv atbalstu saņēma Jelgavas tautas deju kolektīvs

Projekta "TDA "Kalve" dalība tautas deju festivālā Larnakā" pārstāve Ligita Vaita par dalību projektu konkursā stāsta: "Pēc saspringtā jūnija un neliela atslābuma jūlijā varam ar skaidru prātu apjaust, ka atkal esam sasnieguši jaunu mērķi – izcīnījuši 4000 eiro finansējumu, kas ļaus vismaz daļēji segt lidojuma izmaksas ceļam uz festivālu Kiprā septembrī. Lai arī jau no paša mēneša sākuma ļoti apņēmīgi un aktīvi uzsākām balsu vākšanas procesu, mēneša vidū mūsu entuziasms laika trūkuma un citu apstākļu dēļ nedaudz noplaka. Tomēr pēdējās dienās sapratām, ka mums ir jāsaņemas, tāpēc šajā laikā sākās  īsts kolektīvā gara pacēlums –kolektīvs kļuva īpaši vienots un tas atspoguļojās arī balsojumā. Kad 30. jūnija nakts pārgāja 1. jūlijā, mūsu prieks bija neaprakstāms. Esam spējuši izturēt pēdējo laiku smagāko mēnesi un tā augļus varēsim baudīt septembrī Kiprā. Šis bija kārtējais pierādījums tam, ka ar gribasspēku un mērķtiecību sasniedzams daudz vairāk nekā to ikdienā ieraugām. Paldies LabieDarbi.lv par iespēju!"

Arī projekta "Melnbāržu sporta zāles inventāra papildināšana" pārstāvji Gints Cīrulis un Deniss Koltašovs dalās savās emocijās: "Visu projektu konkursa balsojuma laiku centāmies domāt pozitīvi. Mums apkārt bija daudz cilvēku, kuri mums ļoti palīdzēja, atbalstīja un motivēja nepadoties. Šobrīd emocijas ir neaprakstāmas, un mēs vēl joprojām nespējam noticēt, ka mums tas izdevās. Projektu konkurss LabieDarbi.lv ir patiešām lieliska iespēja iegūt nepieciešamo finansējumu savu ideju un mērķu īstenošanai. Vēlamies pateikt lielu paldies LabieDarbi.lv par doto iespēju realizēt mūsu sapni un, protams, paldies arī visiem, kuri projektu konkursa gaitā mūs atbalstīja."


LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams – Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)