Banner 980x90

Pulksteņu veikals ar Šveices sajūtu 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Laiku nevar ne pataustīt, ne apturēt. Taču to var izdarīt ar laikrādi! Ne velti vārds "pulkstenis" ir cēlies no vārda "pulsēt". Cilvēks jau kopš neatminamiem laikiem laika noteikšanai izmantojis dabas parādības, gadalaiku maiņu, mēness fāzes, dienas un nakts miju. Taču vienmēr ir bijusi vēlme iedalīt laiku vēl sīkākās mērvienībās un piefiksēt tās ar vēl lielāku punktualitāti. Iespējams, visprecīzāko laiku pasaulē rāda Šveicē ražotie pulksteņi. Ja vēlies iejusties Šveices unikālajā un šarmantajā vidē, ir vērts apmeklēt kādu no Šveices pulksteņu veikaliem. 

Labākais Šveices pulksteņu servisa centrs 
Pulksteņu veikals un pilna servisa centrs Baltic Watches, kas piedāvā Šveicē ražotus pulksteņus, veic arī to uzpirkšanu un apkopi ar jebkādas sarežģītības defektiem. Baltic Watches veikalā Rīgā, Jāņa ielā 3, vai balticwatces.com apskatāmi gan klasiski, gan mūsdienīgi laikrāži ikviena "gardēža" gaumei – mirdzošs tērauds, mūsdienīga funkcionalitāte kvarca vai mehāniskajā pulkstenī parāda nēsātāja būtību. Smalks, izsmalcināts un elegants simbols sasniegumiem, ko atpazīs līdzīgi domājošie.

Uzņēmums specializējies darbam ar Šveices pulksteņiem ar perfektu mehānismu, ko amata meistari gatavo jau kopš 16. gs. vidus, līdz ar to uzstādīta ārkārtīgi augsta kvalitātes mēraukla, ko apliecina prasīgums un precizitāte.

"Pulksteņi ir mana kaislība, aizraušanās un darbs, kam esmu veltījis vairāk nekā desmit gadus savas dzīves. Kaut mūsu ikdienā ienākušas dažādas multifunkcionālas ierīces un iekārtas, kas paralēli visam informē arī par pareizu laiku, pulksteņu vērtība nepavisam nav mazinājusies. Mūžīga klasika jebkuros laikos. Baltic Watches – tas ir manis noietā profesionālā ceļa sava veida kopsavilkums un rezultāts. Sapņa piepildījums par pilna spektra pakalpojumu pulksteņu centra izveidi, kas ietvertu ne tikai pārdošanu, bet arī pulksteņu remontu," saka Baltic Watches vadītājs Ģirts Strencis. 

Šveices pulkstenis nevainojami kalpos ar precizitāti un izsmalcinātību katrā niansē. Īsts luksus laikrādis pasvītros personību un individualitāti, jo ne katrs cilvēks ir spējīgs tos nēsāt. Šveices pulkstenis viennozīmīgi ir ieguldījums ilgtermiņā, jo katra sīkākā detaļa noslīpēta un pārdomāta, lai sniegtu labāko, ko vien pulksteņmeistari var piedāvāt. Tie kalpo nevainojami un nenogurstot turpina fiksēt sava īpašnieka laimīgo mirkļu hroniku, un tā ir ārkārtīgi svarīga misija, kas jāizpilda nevainojami.  

Profesionāls un niansēts pulksteņu remonts
Baltic Watches piedāvā unikālu un Latvijas tirgum ekskluzīvu ne tikai pulksteņu veikalu, bet arī servisu. Lai arī pulksteņu meistaru amats ir sens, tomēr līdz ar tehnoloģisko attīstību jāattīstās arī ikviens nozarē strādājošais. Baltic Watches pulksteņu meistari attīstās līdzi laikam un ik gadu apmeklē Bergeon rūpnīcu Šveices pilsētā Leloklā, lai redzētu pulksteņu inženierijas jaunākos risinājumus un inovācijas, kas ļauj pacelties vēl nebijušā profesionālajā horizontā, ko nepiedāvā citi līdzīgi uzņēmumi. 

Papildus darbnīcā ir iekārtota ķīmiskā laboratorija īpaši sterilos apstākļos veicamām manipulācijām, piemēram, mikroputekļu likvidēšanai, tīrīšanai un pulēšanai. Ikdienā meistari veic ikvienu darbu: 
• barošanas elementu nomaiņu
• vispārējo diagnostiku
• tīrīšanu ar ultraskaņas iekārtu
• hermētiskuma un ūdensizturības pārbaudi
• korpusa restaurāciju
• jaunu stikliņa uzstādīšanu
• detaļu pasūtīšanu un izgatavošanu. 

Lai uzticētu sava lieliskā pulksteņa remontu Baltic Watches, rakstiet info@balticwatches.com vai zvaniet 20677711.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)