Banner 980x90

Putnu dienas un stādu gadatirgus Salaspilī

5.oktobrī  topošajā Salaspils novada Tūrisma informācijas centrā Nacionālajā botāniskajā dārzā (NBD) būs skatāma Putnu dienām veltīta izstāde, kas tapusi sadarbībā ar Latvijas Ornitoloģijas biedrību un Latvijas Universitātes Bioloģijas institūta Ornitoloģijas laboratoriju, pilsētas informācijas portālam Rīga24.lv stāsta Nacionālā botāniskā dārza Izglītības un informācijas nodaļas speciāliste

Izstādes apmeklētāji varēs apskatīt putnu būrīšus, uzzināt, kādu barību izvēlēties putnu barošanai ziemā, kā darināt putnu būrīšus. Izstāde darbosies līdz 11.oktobrim.

No plkst. 8.00  līdz 16.00  darbosies šīs sezonas pēdējais NBD stādu gadatirgus, kurā tradicionāli būs plašs augļu koku un ogulāju klāsts. NBD stendā varēs iegādāties pīlādžu, ceriņu, budleju, kokveida peoniju, sausseržu, piparu, smiltsērkšķu, melno plūškoku, citronliānu un aktinīdiju stādus, arī ogulājus - vīnogas, zilenes, dzērvenes, ērkšķogas, kazenes, upenes, jāņogas, brūklenes. Augļus un ogas varēs arī nogaršot.

Vēl arvien turpina ziedēt vasaras ekspozīcijas, dālijas, vēlziedes, hortenzijas un rudbekijas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)