Banner 980x90

"CES 2017": LG prezentē jaunu Super UHD televizoru klāstu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Šā gada sākumā – starptautiskajā elektronikas izstādē "CES 2017" – īpaši aktīvi un ar lieliem panākumiem savus produktus un piedāvājumus prezentēja "LG Electronics" (LG), piedāvājot pasaulei un patērētājiem jaunākas, labākas, inovatīvākas un interesantākas tehnoloģijas gan sadzīves tehnikas, robotikas un izklaides jomās. Viens no jaunumiem, kas tika prezentēts "CES 2017", bija jauni, inovatīvi un moderni televizoru modeļi – arī SUPER UHD ((modeļi SJ9500, SJ8500 un SJ8000) ar šobrīd modernāko LCD paneļu krāsas uzlabojošo tehnoloģiju – Nano Cell.

Katrs ražotājs cenšas saviem klientiem piedāvāt arvien jaunākas vai uzlabotākas tehnoloģijas, kas spētu ierīču lietošanu padarīt vēl labāku, kvalitatīvāku un pieredzi – patīkamāku. Televizori ir vienas no tām ierīcēm, ko ikdienā jau sen izmantojam kā izklaides staciju (vairs ne tikai filmām vien) – spēlējot spēles, klausoties mūziku, pārskatot fotogrāfijas, savienojot televizoru ar citām ierīcēm un tā tālāk. Un svarīgi faktori, ko patērētājs novērtē televizorā, vēl bez neskaitāmi daudz jaunajām funkcijām, ir skaņas un attēla kvalitāte!

Pateicoties tieši Nano Cell tehnoloģijai, jau trešās paaudzes LG SUPER UHD televizoru klāsts nodrošina visreālistiskākos attēlus, kādi šobrīd vien iespējami, radot augsti niansētas, precīzas krāsas un plašus skatīšanās leņķus. Tāpat visi LG SUPER UHD televizoru modeļi piedāvā Active HDR ar Dolby Vision, ļaujot baudīt vairākus HDR formātus, tostarp Dolby Vision, HDR10 un Hybrid Log Gamma (HLG), nodrošinot piekļuvi pilnam HDR satura spektram.

Jaunie Nano Cell LCD ekrāni sniedz tehnoloģisku pārākumu, izmantojot vienāda izmēra daļiņas aptuveni viena nanometra diametrā, lai radītu krietni izsmalcinātākas, precīzākas krāsas, kuras iespējams redzēt no plašākiem leņķiem salīdzinājumā ar citiem televizoriem. Šādi iespeidīgi rezultāti tiek sasniegti, absorbējot pārpalikuma gaismas viļņu garumus, lai uzlabotu ekrānā attēloto krāsu skaidrību. Vērtīgi zināt, ka Nano Cell tehnoloģija arī samazina gaismas atspīdēšanu uz ekrāna, lai saglabātu augstu attēla kvalitāti pat tad, kad ekrānu aptver intensīvs apkārtējais apgaismojums.

Ar šādu tehnoloģiju aprīkotā televizora ekrānā iespējams atveidot vairāk nekā vienu miljardu iespējamo krāsu, un katrs jaunais LG SUPER UHD televizors ir aprīkots ar Active HDR. Active HDR ir tehnoloģija, kas ļauj televizoram apstrādāt HDR attēlu kadru pa kadram un iekļaut dinamiskos datus, kur tas nepieciešams. Šis process nodrošina iespēju televizoram piedāvāt skatītājiem labāko attēlu, neskatoties uz to, vai oriģinālais HDR saturs ietver dinamiskos, statiskos datus vai nesatur metadatus vispār.

Tāpat lietotāji arvien vairāk novērtē Smart TV iespējas un arī jaunie LG televizoru modeļi to nodrošina – jaunākās webOS Smart TV platformas palīdz padarīt visu LG premium televizoru klāstu neticami draudzīgu lietotājam. LG webOS 3.5 ir aprīkots ar uzlabojumiem atvieglotākai kontrolei un ātrākai piekļuvei. Uzlabota Magic Remote tālvadības pults ļauj acumirklī piekļūt saviem iecienītajiem raidījumiem, piespiežot tikai vienu pogu. 

Papildu nepārspējamai attēla kvalitātei LG SUPER UHD televizori lepojas ar Ultra Slim dizainu un unikālu pusloka statīvu, sniedzot ilūziju, ka 55 collu lielais televizors, kas plānākajā vietā ir tikai 6,9 mm plāns, peld gaisā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)