Banner 980x90

"Herbalife" sarīko vērienīgu fitnesa treniņu Minskā

Septembra sākumā vairāk nekā 5000 Minskas iedzīvotāju un "Herbalife" neatkarīgo partneru piedalījās vērienīgā treniņā, kas notika pasaules vadošo sportistu un fitnesa treneru vadībā

Treniņš bija daļa no starptautiskās uztura kompānijas "Herbalife" ikgadējā pasākuma "Extravaganza". Šogad pasākums pulcēja 267 cilvēkus no Baltijas valstīm – 113 no Latvijas un 154 no Lietuvas un Igaunijas.

30 minūšu ilgais treniņš pie sporta kompleksa "Minsk-Arena" pulcēja rekordlielu dalībnieku skaitu "Herbalife", kas regulāri organizē publiskus pasākumus ar mērķi popularizēt aktīvu dzīvesveidu un sportu, vēsturē. Galvenā fitnesa pasākuma trenere bija Elēna Govorova, Sidnejas Olimpisko spēļu dalībniece, fitnesa treniņu vecākā direktore kompānijā "Herbalife".

Ar savām prasmēm dalījās vairāki kompānijas fitnesa eksperti: Pāvels Fatikovs, starptautiskais fitnesa instruktors, dažādu fitnesa sacensību laureāts un tiesnesis; Elēna Govorova, Ukrainas sportiste, bronzas medaļas ieguvēja trīssoļlēkšanā 2000.gada Olimpiskajās spēlēs Sidnejā, kā arī Valērija Ņemaja, volejbola čempionāta uzvarētāja Kazahstānas Republikā. "Šis rekordlielais treniņa dalībnieku skaits apliecina, ka arvien vairāk un vairāk cilvēku piekopj aktīvu dzīvesveidu un viņu piemērs apliecina to, ka sports ir pieejams ikvienam," – komentēja Edita Kureka, "Herbalife" viceprezidente Krievijā, Ukrainā, NVS valstīs, Baltijas valstīs, Mongolijā un Izraēlā.

"Kā kompānija-eksperts sabalansēta uztura jautājumos, mēs aktīvi popularizējam veselīgu dzīvesveidu un regulāri organizējam vai atbalstām vērienīgus sporta pasākumus." Pēdējā gada laikā šajā reģionā kompānija "Herbalife" ir piedalījusies tādos ievērojamos sporta pasākumos kā Maskavas Starptautiskais Atvērtais Fitnesa festivāls MIOFF Maskavā un XVI Fitnesa Konvencija Nike Kijevā. Kompānija iekļuvusi arī Ginesa Rekordu grāmatā, uzstādot rekordu par vislielāko dalībnieku skaitu 24 stundu augstas intensitātes intervālu treniņā. Krievijā, Ukrainā, Baltkrievijā, Kazahstānā, Mongolijā, Gruzijā un Baltijas valstīs kompānija ir ieviesusi programmu "Herbalife komanda", kas līdz šodienai ir apvienojusi vairāk nekā 18 000 dalībniekus no vairāk nekā 70 pilsētām šajā reģionā.

Kā daļa no projekta, kompānijas neatkarīgie partneri un viņu klienti regulāri piedalās treniņos un sporta masu pasākumos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)