Banner 980x90

"K-rauta": pieci veidi, kā ienest rudens noskaņu mājoklī

Tuvojoties rudenim, arvien vairāk uzmanības sākam pievērst iekštelpu labiekārtošanai, nevis darbiem un atpūtai ārpus telpām. Veikalu tīkla "K-rauta" mārketinga speciāliste Violeta Ugarenko ir pārliecināta, ka katram gadalaikam ir savs šarms, ir tikai jāmāk to izcelt. 

Violeta iesaka piecas idejas kā ienest rudens krāsas un patīkamu noskaņu savā mājoklī. Siltums Rudens nāk ar drēgniem vakariem, tādēļ, lai padarītu māju patīkami siltu, jau laicīgi parūpējaties par malkas krājumiem saviem kamīniem un krāsniņām, vai par izdevīgām cenām iegādājieties elektriskos sildītājus.

Veikalos "K-rauta" sildītāji ir pieejami dažādās cenu variācijas, sākot no 8,95 eiro līdz 129,00 eiro. Pieejami gan elektriskie sildītāji, gan eļļas radiatori, kā arī infrasarkanās gaismas sildītājs terasēm un dārziem. Gaisma Par rudens atnākšanu liecina arī straujas tumsas iestāšanās vakaros, tādēļ, lai papildinātu mājīgo noskaņu, ienesiet mājoklī vairāk gaismas. Jauna griestu lampa, maza naktslampiņa pie gultas vai gaismiņu virtene izgreznos mājas interjeru, vienlaikus iegūstot gaismu un radot interesantu dekorāciju.

Apgaismojuma cenas variē no 1,39 eiro par mazajām iebūvējamajām lampām līdz 239,00 eiro par greznām griestu lampām. Sienu krāsošana Nopietnākām pārmaiņām krāsaināka vide mājoklī ienesīs patīkamas rudens vēsmas. Ja nevēlaties pārveidot visu istabu, iespējams nokrāsot vienu sienu, kas neprasīs tik daudz darba, bet radīs jaunas, svaigas istabas rezultātu. Veikalos K-rauta atradīsiet tādus rudens toņus kā oranžo, sarkano, brūno, dzelteno, zaļo, zeltaino un sinepju krāsas. Cenas svārstās no 3,45 eiro līdz pat 84,75 eiro atkarībā no krāsas zīmola un iepakojuma.

Drosmīgākiem saimniekiem iespējams krāsas vietā izvēlēties fototapeti, kas piešķirs "rozīnīti" mājoklim, ko iespējams iegādāties K-rauta veikalos, cenā svārstoties no 16,90 eiro līdz 48,00 eiro. Augi Lai gan ziedošā vasaras sezona jau ir beigusies, joprojām iespējams izdekorēt māju ar augiem, kas neprasa ļoti daudz saules gaismas un ziedēs arī ziemā. Tādi augi kā antūrijas vai begonijas, kuru eksotiskos ziedos atpazīs jebkurš, atdzīvinās telpu arī rudens tumšajos mēnešos. Tāpat istabas galdu var rotāt ar ziedošajiem rudens ziediem, kā mārtiņrozēm vai asterēm. Pārveido vannas istabu Vannas istabas pārvērtībās - gan lielās, gan mazās, veikalu tīkla K-rauta mārketinga speciāliste Violeta Ugarenko iesaka izvēlēties dabas motīvus: "Veicot lielākus remonta darbus, piemēram, ieklājot flīzes, tās var izvēlēties ar koka faktūru vai pat ieklāt dabīgu koka grīdu. Mazākas pārmaiņas var radīt dvieļu nomaiņa vai jaunu vannas paklājiņu iegāde, ko nereti aizmirstam izdarīt, taču tas radīs tīrību un izmainīs ierasto interjeru.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)