Banner 980x90

"Kredīts7" – nauda 15 minūšu laikā!

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Automašīnai nepieciešams remonts, steidzami vajadzīgi līdzekļi ārstniecības pakalpojumiem, vai darba devējs vairākas dienas kavē algas izmaksu? Šādos un citos neparedzētos gadījumos varat paļauties uz "Kredīts7" – ātri, vienkārši un droši īstermiņa aizdevumi.

Ātro kredītu priekšrocības
Klasiskajiem banku kredītiem raksturīgs sarežģītāks process un ilgstoša dokumentācija, tāpēc ātrie kredīti ir kļuvuši tiem par vērā ņemamu konkurentu, piedāvājot operatīvu un ļoti ērtu kredīta noformēšanu. Tiem nav vajadzīga ne ķīla, ne galvojums. Aizdevuma pieteikumu varat noformēt internetā vai pat ar SMS palīdzību, tādējādi ietaupot laiku, ko varat veltīt saviem tuviniekiem vai izvirzīto mērķu sasniegšanai.

Vai tas ir droši?
Nebanku kredītdevēju pakalpojumiem var uzticēties. Patērētāju kreditēšanu regulē Patērētāju tiesību aizsardzības likums, kas paredz, ka ātros kredītus var izsniegt tikai licencēts aizdevējs, ierobežo piemērojamās procentu likmes, nosaka patērētāja tiesības un citas normas. Tāpat Latvijas lielākos ātro kredītu izsniedzējus apvieno Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācija, kas aktīvi darbojas, lai pilnveidotu nozares normatīvos aktus un veidotu uzticamu, sociāli atbildīgu un uz ilgtermiņa sadarbību vērstu kreditēšanas praksi. 

Kāpēc izvēlēties "Kredīts7"?
Vienkārši un operatīvi
"Kredīts7" citu īstermiņa aizdevēju vidū izceļas ar īpaši ātru un vienkāršu kredīta noformēšanu. Process sastāv no trīs soļiem:
- kredīta pieteikums – izvēlieties aizdevuma summu un termiņu, reģistrējieties un rūpīgi iepazīstieties ar līguma nosacījumiem;
- reģistrācijas maksa – veiciet vienreizējo "Kredīts7" reģistrācijas maksu 0,01 eiro;
- kredīta izvērtēšana – gaidiet, līdz kredīta pieteikums tiks izvērtēts un nauda tiks ieskaitīta Jūsu kontā.  
"Kredīts7" speciālisti izvērtēs Jūsu pieteikumu 10 minūšu laikā pēc reģistrācijas maksas saņemšanas, un atbilde Jums tiks nosūtīta īsziņas veidā. Iespējams aktivizēt arī SMS kredīta pieteikuma pakalpojumu.

Skaidras izmaksas – bez pārsteigumiem
"Kredīts7" piedāvā aizņemties 100 eiro–400 eiro(jaunajiem klientiem – 300 eiro) uz termiņu līdz 30 dienām. Jau pieteikuma aizpildīšanas brīdī varat būt droši par gaidāmajām izmaksām. Piemēram, ņemot 100 eiro aizdevumu uz 15 dienām, termiņa beigās būs jāatmaksā 105,80 eiro.

Arī "Kredīts7" ir saņēmis speciālo atļauju (licenci) Nr.NK-2015-022 patērētāju kreditēšanas pakalpojumu sniegšanai, ir Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijas biedrs un ievēro labo komercdarbības praksi, lai ilgtermiņā veidotu veiksmīgu sadarbību ar saviem klientiem.

Lai iegūtu plašāku informāciju, zvaniet uz tālruņa numuru 67969433 vai apmeklējiet Kredits7.lv! Pirms aizņematies, izvērtējiet savu spēju aizdevumu atmaksāt!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)