Banner 980x90

"Latvijas valsts mežu" vēstniecībā Rīgā – Bārbeļu diena!

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
2017. gada 6. septembrī aicinām ikvienu apmeklēt "Latvijas valsts mežu" vēstniecību Rīgā, Vaiņodes ielā 1, un iepazīt septembra krāšņāko krūmu – bārbeli.

Programma
♦ Visas dienas garumā – iespēja apskatīt un iegādāties visdažādāko šķirņu bārbeļu stādus, arī AS "Latvijas valsts meži" kokaudzētavu aktuālākos jaunumus – šķirnes 'Anna', 'Lime Star', 'Orange Ice', 'Red Tower', 'Ruby Star' un 'Yellow Tower'.
♦ Iespēja iemūžināt fotogrāfijā unikālo un košo bārbeļu sienu.
♦ Plkst. 17.00-18.00 konsultāciju stunda ar AS "Latvijas valsts meži" kokaudzētavu profesionāļiem par bārbeļu vēsturi, šķirnēm, to audzēšanas niansēm.

Jebkurš šīs dienas pirkuma čeks varēs piedalīties loterijā – izlozē, kas notiks dienas noslēgumā, veiksmīgākais pircējs laimēs sešu jauno šķirņu bārbeļu komplektu. 

Bārbeles ir iecienīts vasarzaļš augs daudzu dārznieku vidū – tās zied apbrīnojami krāšņi, spilgti iekrāso mājas pagalmu visu vasaru un rudeni. AS "Latvijas valsts meži" kokaudzētavās pieejamas gan izsenis audzētas, gan arī pavisam jaunas bārbeļu šķirnes plašā krāsu gammā. Bārbeles raksturo lapu krāsu klāsts – zaļas, dzeltenas, oranžas, daždažādu nokrāsu sarkanas lapas, turklāt atkarībā no šķirnes tās var būt dažāda augstuma. Piešķir spilgtumu un dzīvesprieku savam dārzam!

Visi laipni gaidīti!

"Latvijas valsts mežu" vēstniecība
Vaiņodes iela 1, Rīga
Tālrunis 23280001 
E-pasts: vestnieciba@lvm.lv
Facebook.com/LVMVestnieciba

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)