Banner 980x90

"Rīgas Futbola skolas" sieviešu komandai piešķir 4000 eiro dalībai Eiropas čempionu līgā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta komitejas sēdē tika atbalstīta iecere piešķirt līdzfinansējumu 4000 eiro apmērā "Rīgas Futbola skolas" (RFS) sieviešu komandas dalībai Eiropas Čempionu līgas turnīrā futbolā.

Finansiālo atbalstu sieviešu komandas dalībai Eiropas Čempionu līgas turnīrā sievietēm, kas 2016.gada augustā norisināsies Bosnijā un Hercegovinā, lūgusi Latvijas Futbola federācija.

Par komitejas akceptēto līdzfinansējumu tiks daļēji segti izdevumi par transportu.

RFS komanda trešo gadu pēc kārtas ir izcīnījusi tiesības pārstāvēt Rīgu un Latviju Eiropas Čempionu līgas turnīrā sievietēm, kas tiek vērtēts kā augsts sasniegums Rīgas un Latvijas futbolā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)