Banner 980x90

"Rīgas satiksmes" bērnu zīmējumu konkursā par e-talonu dizainu uzvarējusi Sabīne Škapare

Riga24.lv
Riga24.lv
Pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" organizētajā bērnu zīmējumu konkursā jaunam dzeltenā e-talona dizainam uzvarējusi Sabīne Škapare, aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

E-talons ar jauno dizainu tirdzniecības vietās nonāks pakāpeniski no rītdienas, 20.decembra. Jaunā dizaina e-talona tirāža ir viens miljons eksemplāru, taču esošo tirāžu plānots papildināt.

Šī gada maijā "Rīgas satiksme" organizēja bērnu zīmējumu konkursu jaunam dzeltenā e-talona dizainam. Pasākumā piedalījās 14 jaunie sportisti no Bērnu un jauniešu basketbola skolas "Rīga", kuri zīmēja zīmējumus par tēmu "Trolejbusam Rīgā 70". Mājas lapā "www.rigassatiksme.lv" notika balsošana, un tajā visvairāk jeb 1664 balsis saņēma Škapares zīmējums.

"Rīgas satiksmē" šis bija septītais gads, kad zīmējumu dzeltenā e-talona dizainam par dažādām tēmām zīmē Rīgā dzīvojošie bērni. Konkursa laikā ikviens interneta mājas lapas apmeklētājs var nobalsot par tīkamāko zīmējumu, tādējādi piedaloties e-talona dizaina radīšanas procesā.

Jaunais e-talona dizains nekādā veidā neietekmēs tā funkcijas vai izmantošanu sabiedriskajā transportā. Pasažieri varēs iegādāties dzelteno e-talonu, kurā ielādētas biļetes noteiktam braucienu skaitam, laika biļetes vai grupu biļetes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)