Banner 980x90

"Rīgas ūdens" nedēļas nogalē veiks remontdarbus komunikāciju mezglos Marijas un Aleksandra Čaka ielā

Riga24.lv
Riga24.lv
Pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" nedēļas nogalē veiks remontdarbus komunikāciju mezglos Marijas un Aleksandra Čaka ielā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāvis Artūrs Mucenieks.

Remontdarbi notiks Marijas un Aleksandra Čaka ielas krustojumos ar Dzirnavu, Blaumaņa un Ģertrūdes ielu. To laikā minēto ielu apkaimē tiks pārtraukta ūdensapgāde vairākām dzīvojamām ēkām un citiem nekustamiem īpašumiem.

Sagatavošanās remontdarbiem sāksies piektdienas novakarē, tāpēc šo ielu apkaimē iespējams pazemināts ūdens spiediens.

Transporta kustība minētajos krustojumos tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

"Rīgas ūdens" prognozē, ka remontdarbi notiks no 8.oktobra plkst.14 līdz 9.oktobra plkst.18. Norādītais laiks var mainīties atkarībā no veicamo darbu apjoma.

Ar ūdensapgādes pārtraukuma ietekmēto objektu pilnu sarakstu var iepazīties uzņēmuma mājaslapā "www.rigasudens.lv". Ūdensapgādes pārtraukuma laikā iedzīvotājiem nepieciešamības gadījumā ir iespējams pieteikt dzeramā ūdens cisternas, zvanot pa tālruni 8000 2122.

Pēc ūdensapgādes atjaunošanas iespējama īslaicīga ūdens uzduļķošanās. Ielas seguma asfaltēšanas darbu noslēgums plānots pirmdienas pēcpusdienā, ja to nesarežģīs nelabvēlīgi laika apstākļi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)