Banner 980x90

"Rīgas ūdens" pirks ap 100 000 eiro vērtu videonovērošanas iekārtu plaisu atrašanai ūdensvados

Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Riga24.lv

Pašvaldības SIA "Rīgas ūdens" (RŪ) plāno iegādāties video novērošanas iekārtu, kas palīdzēs izsekot plaisām ūdensvados un lemt par nepieciešamo remontdarbu veikšanu, aģentūrai LETA pastāstīja RŪ preses sekretārs Artūrs Mucenieks.

Kā liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī", RŪ jau ir izsludinājis attiecīgu konkursu. Piedāvājumus interesenti var iesniegt līdz 24.novembra plkst.11.

Mucenieks aģentūrai LETA pastāstīja, ka uzņēmums vēlas iegādāties CCTV vizuālās TV-inspekcijas iekārtu ar aprīkojumu. Mucenieks paskaidroja, ka tā ir speciāla iekārta, kuru varēs ievietot ūdensvadā, lai apsekotu plaisas un lemtu par attiecīgu remontdarbu nepieciešamību. Tās izmaksas ir ap 100 000 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)