Banner 980x90

"Triobet": Latvijas izlasei Olimpiāde būs kopumā veiksmīga, taču zelta medaļu nebūs

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijas Olimpiskajā izlasē vislielākās cerības tiek liktas uz divu zelta Olimpisko medaļu ieguvēju Māri Štrombergu, volejbolistiem Aleksandru Samoilovu un Jāni Šmēdiņu, šķēpmetēju Madaru Palameiku, vieglatlēti Lauru Ikaunieci-Admidiņu, cīkstoni Anastasiju Grigorjevu un svarcēlāju Artūru Plēsinieku. Taču pēc "Triobet" domām neviens no sportistiem neiegūs zelta medaļu. 

Visvairāk medaļu Latvijas Olimpiskajai izlasei ir atnesis riteņbraucējs Māris Štrombergs. Viņa iespējas iegūt zeltu bukmeikeri novērtējuši ar koeficientu 8.00 jeb 12% iespējamību. Šo likmi bukmeikeri skaidro ar lielo konkurenci, kas ik gadu pieaug šajā sporta veidā un to, ka Olimpiādes kvalifikācijas reitingā Štronbergs ierindojies vien sestajā vietā.

Savukārt Latvijas veiksmīgākajam volejbola pārim Aleksandram Samoilovam un Jānim Šmēdiņam bukmeikeri piešķīruši koeficentu 11.50 jeb aptuveni 10% iespējamību. Arī šis koeficients, ņemot vērā lielo konkurenci, nav slikts rādītājs, taču tas neliecina par iespēju uzvarēt. Līdzīgas izredzes jeb aptuveni 10% iespēja uzvarēt piešķirtas šķēpmetējai Madarai Palameikai un Laurai Ikauniecei Admidiņai.

Nedaudz vairāk izredžu Latvijas izlasei atnest zeltu "Triobet" bukmeikeri saskata cīkstonei Anastasijai Grigorjevai, viņas uzvaru vērtējot ar 13% varbūtību.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)