Banner 980x90

Raidījums "Zebra" turpmāk būs skatāms telekanālā LNT

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Neatkarīgā producenta SIA "Zebra TV" satiksmes drošības tematikai veltītais raidījums "Zebra" turpmāk būs skatāms telekanālā LNT, aģentūru LETA informēja raidījuma vadītājs Pauls Timrots.

Raidījums LNT būs skatāms no 17.maija trešdienu vakaros plkst. 21.10.

Timrots norādīja, ka, izvērtējot vairākus piedāvājumus par turpmāko sadarbību, nosacījumus atbalstītāju piesaistē, kā arī meklējot raidījuma skatītājiem labākos risinājumus (TV kanāla pieejamība, piedāvātais ētera laiks u.tml.), "Zebras" komanda nosvērusies par labu televīzijas kanālam LNT.

Savukārt "MTG TV Latvia" vadītāja Baiba Zūzena norādīja, ka "Zebra" ir līderis satiksmes drošības raidījumu tematikā, ko iecienījusi plaša auditorija gan pie TV ekrāniem, gan digitālajā vidē. "Programmas veidošanā mums vienmēr bijusi svarīga raidījumu kvalitāte un sabiedrībai aktuāls saturs. Šiem kritērijiem atbilst raidījums "Zebra", tādēļ esam nolēmuši to iekļaut LNT programmā," sacīja Zūzena.

Jau vēstīts, ka Latvijas Televīzija (LTV) no šā gada janvāra pārtrauca demonstrēt satiksmes drošības tematikai veltīto raidījumu "Zebra", ņemot vērā raidījumā izvietotu Rīgas domes (RD) apmaksātu reklāmu, kas atbilstoši starp LTV un "Zebra TV" noslēgtā līguma nosacījumiem bija liegts.

LTV komunikācijas direktore Dace Jansone iepriekš informēja, ka 2017.gada 11.janvārī raidījumā "Zebra" tika izvietota RD apmaksāta informācija, ko paredzējis starp domi un "Zebra TV" noslēgts iepirkuma līgums. Līdz ar to ir pārkāpts starp LTV un "Zebra TV" 2016.gada 28.jūnijā noslēgtā raidījuma raidtiesību licences līgums, kas nosaka, ka producentam nav tiesību prasīt un saņemt no fiziskām vai juridiskām personām samaksu par piedalīšanos raidījumā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)