Banner 980x90

Rakstniecības un mūzikas muzejs piedalās Rīgas svētku "Lielajā spēlē"

No 2.augusta līdz 21.augustam Rakstniecības un mūzikas muzejā (Pils laukumā 2) var piedalīties Rīgas svētku Lielās spēles otrajā kārtā. Spēles dalībniekiem ieeja muzejā - bez maksas. Rakstniecības un mūzikas muzeja viktorīnu veido desmit jautājumi, uz kuriem atbildes var atrast, rūpīgi izpētot ekspozīciju.
Pareizi atbildot uz jautājumiem, spēles dalībnieks saņem muzeja zīmogu Lielās spēles kartē un var turpināt sacensības par galveno balvu - kruīza ceļojumu četrām personām uz Stokholmu. Spēles kartes var saņemt Rīgas Tūrisma informācijas centrā Melngalvju namā (Rātslaukumā 6) un mūzikas veikalā Upe (R.Vāgnera ielā 5).

Vairāk par Rīgas svētku Lielo spēli:

Šogad Rīgas svētku Lielā spēle tematiski veltīta dažādu laiku Rīgas muzikālajai dzīvei. Lai uzvarētu Lielajā spēlē, dalībniekiem jāiztur dažādi pārbaudījumi trijās spēles kārtās un finālā. No 2.augusta var veikt spēles pirmo kārtu - apmeklēt desmit ar ievērojamiem muzikālās dzīves notikumiem saistītas vietas Rīgas centrā un Vecrīgā un atbildēt uz Lielās spēles kartē uzdotajiem jautājumiem. Visi, kas atbildēs pareizi uz pirmās kārtas jautājumiem, 21.augustā, uzrādot karti ar atzīmētajām atbildēm Rīgas svētku Informācijas teltī (11.novembra krastmalā), varēs saņemt Rīgas svētku nozīmīti.
{baneris}
Pēc pirmās kārtas veikšanas, līdz 21.augustam, iespējams iziet arī otro kārtu - viktorīnu Rakstniecības un mūzikas muzejā. Alternatīvs otrās kārtas ceļš būs Dzērienu darbnīca, kas darbosies 21.augustā Lielajā Aldara teltī (11.novembra krastmalā).

Dalībnieki, kas veiksmīgi būs izpildījuši pirmās divas spēles kārtas, 21.augustā Rīgas svētku informācijas teltī varēs saņemt trešās kārtas jautājumus. Tie, kas pareizi atbildēs uz trešās kārtas jautājumiem, varēs piedalīties izlozē par iespēju piedalīties Lielās spēles superfinālā Latvijas Radio 2 tiešajā ēterā plkst.19.00. Rīgas svētku Lielās spēles balvu pasniegs Uguņošanas sacensību laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)